Миков с остра атака: Нинова управлява БСП еднолично. Вотът на недоверие беше провал

10 Юли 2018 | 08:27
2 коментара
Политика

БСП се занимава с по-периферни теми - примерно оставката на Султанка Петрова. Има далеч по-важни теми - примерно здравеопазването. Обществото очаква алтернативата точно по тези сериозни и важни секторни политики. Ако председателят на партията свикваше по-често националния съвет, тези теми щяха да бъдат в дневния ред на БСП. Това каза в сутрешния блок на bTV бившият председател на социалистите Михаил Миков.

"Всички факти сочат, че Корнелия Нинова управлява еднолично БСП. В момента в партията се ръководи от принципа - повече аз и по-малко всички. Решенията се взимат в един кабинет от няколко души. Редица партийни организации затъват - примерно в Монтана. Разговарях с Жельо Бойчев. 

Той сам трябва да каже защо напуска парламентарната група. Партията свива своите коалиционни партньори. БЗНС си тръгва, а в същото време няма никаква дискусия в партийните редици", разкри той.

"За всички е ясно, че вотът на недоверие беше провал. Резултатите го показват. БСП показа, че не може да бъде алтернатива в този сектор. Голямият въпрос днес е БСП да изработи алтернативни политики", категоричен беше Миков.
 

Добавени коментари

абв...ГДЕ... публикува:
10 Юли 2018 | 21:30
Не ви ли е срам бре!Разбихте се на АБВ,ГЕРБ,Движение-21...и сега още ли! И се борите да управлявате!Е така не се управлява.А като не управлявате-няма да можете и да папкате/крадете/.Ще крадат гербаджии,а вие ще гледате и ще крекате.А че няма да си имаме държава- то се е знае отдавна!След всяко увеличение на цените-пенсионерите ще чакат да им се увеличи и пенсията поне с 2-3%.Това са нашите управляващи.От която и партия да са!
читател публикува:
10 Юли 2018 | 13:45
ПО ХУБАВО ЕДНОЛИЧНО НЕ КАТО ТЕБЕ ДВУЛИЧНО.

Добавете Вашия коментар

TOP