Медицинската сестра от отделението по ортопедия в Благоевград Анита Стоянова захвърли бялата престилка и се отдаде на релакс и забавления

04 Август 2017 | 18:07
0 коментара
Хайлайф

Медицинската сестра от ортопедичното отделение на МБАЛ Благоевград, Анита Стоянова разпуска на плаж в Алфа Спа Добринище.

Чаровната дама захвърли бялата престилка и се отдаде на заслужен летен отпуск след дълги и изтощителни месеци на работа.

Анита възнамерява да остане на почивка в курортното селище до неделя, когато отпуската извършва, и тя отново ще поеме служебните си задължения.

След като приключи с плажа и къпането в минералните басейни на бохемския комплекс Алфа Спа в Добринище, медицинската сестра с охота се отправя и към фитнес центъра в него, където няколко часа прави усилени тренировки за да поддържа във форма линията на тялото си. Моментите си на спорт увековечи със снимки, които светкавично пусна в социалната мрежа.

Пред Pirinsko.com Анита Стоянова разкри, че възнамерява да се върне за почивка в Добринище и през есента, с кого обаче, тя не пожела да коментира. „ Мястото е прекрасно, компанията с която плажувам и се забавлявам също. Всичко е страхотно, отново ще дойда тук”, доволно заключи тя.  

Добавете Вашия коментар

TOP