Мария Календерска стана ОТЧАЯНА съпруга!

20 Септември 2019 | 13:23
0 коментара
Любопитно

Половинката на политика Николай Бареков – благоевградчанката Мария Календерска, окончателно се превърна в домакиня. Красивата и ефектна брюнетка с небесно сини очи плени с визия мъжа си, а днес вече няма и помен от нея, пише HotArena.

Календерска е неузнаваема напоследък, а борбеното момиче, което всички познаваха, вече е изместено от жена-орлица, която полага грижи основно за многодетното си семейство.

В началото на тази година евродепутатът стана баща за четвърти път. Неговата половинка го дари с трети син, когото кръстиха Антони, а първото му дете, също момче, е от бившата му жена Евгения.

Като типичен балкански субект Бареков смятал, че мястото на нежния пол е основно в къщата и при децата. Мария преценила, че това е най-доброто решение за нея, поне докато има кой да издържа финансово голямата им фамилия.

Активният й социален и обществен живот вече е затворена страница, но тя, поне за момента, не съжалявала и за миг. Преди да срещне Николай, Мария се изявяваше като репортер, участва в „Сървайвър“, а впоследствие стана член и на партията му „България без цензура“.       

Добавете Вашия коментар

TOP