Мая Манолова се съюзява с Отровното трио и Слави Трифонов, за да влезе в парламента

28 Октомври 2020 | 05:49
0 коментара
Политика

„Събираме екипи по места, за да обясним какви са целите на партньорската мрежа, която правим. 20 граждански организации създадоха „Изправи се, България“ като платформа. Залагаме на активните граждани, които се борят за чист въздух и вода, както и срещу корупцията. При нас са добре дошли и леви, и десни“. Това заяви лидерът на „Изправи се, България“ Мая Манолова.

„Това управление не е ляво или дясно, а корумпирано. Обединени сме около общите усилия за промяна на България. Нека опитаме с организация, която няма лидери, а всички партньори са равноправни. С „Отровното трио“ и с „Има такава държава“ ще противодействаме по начина, по който Бай Ганьо прави избори. Имам горчив опит миналата есен, когато изборите в София бяха откраднати. Ние правим граждански ГДБОП и гражданска антимафия, която ще се противопостави срещу купуването на гласове. Ние ще минем бариерата и ще влезем в парламента. Вече няма социологическа агенция, която да го отрича“, каза още Манолова.

„Надявам се и има време „Демократична България“ да преосмисли своите позиции, защото не е по силите на един субект да спре изборните манипулации. Изборният кодекс беше създаден през 2014 г. 14-е поправки, които ГЕРБ направи, го влошиха. Още тогава машинното гласуване беше прието. Къде днес е обществената поръчка? Блокира се от ЦИК и от управляващите“, допълни бившият омбудсман.Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP