Майката на Мехмед пред колапс, дядото подозира отвличане

24 Септември 2020 | 11:27
0 коментара
Общество

Издирването на малкия Мехмед от Якоруда продължава без успех и към този час! Семейството е в истински ужас! Майката не е спирала да плаче вече близо 19 часа и е на път да колабира, пише Марица.

Дядото, който също се казва Мехмед, предположи, че може би става въпрос за отвличане. Той сподели, че фамилията няма врагове.

Двегодишното дете останало само за пет минути. Бабата влязла в къщата и като излязла, от Мехмед нямало следа.  Веднага започнало претърсване на всички дворове, близката гора, река.

Кучета са се включили в издирването, градът гъмжи от полиция.

Мехмед Юркин е висок около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечен е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обут е с чехли. За последно момченцето е било забелязано около 16:00 часа вчера /23 септември/ в двора на дома си в Якоруда, съобщи МВР.

Сигнал за изчезването на детето е получен на телефон 112 около 18 часа снощи. Незабавно е сформиран екип от полицейски служители, които са предприели издирвателни действия. В помощ на полицията са се включили служители на пожарната, общината и планинската спасителна служба в Разлог.

 

Добавете Вашия коментар

TOP