Мачовете на Мондиал 2018 за днес

25 Юни 2018 | 17:43
0 коментара
Спорт

Днес започва последният кръг от груповата фаза на световното първенство. В него мачовете от всяка група ще се играят по едно и също време.

В 17:00 часа започват срещите от група "А". В нея нещата до голяма степен са решени, като вече е ясно кои два отбора продължават напред и кои отпадат. Остава единствено да бъде оформено крайното класиране в групата.

 

Русия – Уругвай – 17:00 часа

Мачът, който носи по-голяма интрига, е между Русия и Уругвай. Двата тима вече са сигурни 1/8-финалисти. Те записаха по две победи в първите си два мача, като сега излизат в пряк сблъсък, който ще определи победителя в групата. Русия има много по-добра голова разлика, така че може да се задоволи и с равенство, докато Уругвай ще трябва да търси задължителна победа, ако иска да завърши на първата позиция.

 

Египет - Саудитска Арабия – 17:00 часа

В другия мач в група „А“ един срещу друг застават аутсайдерите Египет и Саудитска Арабия. Двата тима не впечатлиха с представянето си до момента и имат по две загуби, като вече нямат шанс за продължаване напред в турнира. Така срещата помежду им ще бъде само за престиж.

 

Мароко – Испания – 21:00 часа

Днес в 21:00 часа са последните срещи от група "В" на световното първенство в Русия. Ситуацията в нея е доста заплетена, като три отбора ще спорят за две свободни места на 1/8-финала. Единственото ясно е, че Мароко приключва участието си в турнира и отпада, независимо от резултата в последния му мач с Испания днес.

"Ла Фурия" вече има 4 точки в актива си след равенството с Португалия и победата над Иран и до голяма степен си осигури класиране напред. Все пак в испанския лагер трябва да имат едно наум, тъй като, ако загубят днешния мач, а Иран победи Португалия, това може да означава отпадане от турнира, като ще се гледа головата разлика.

 

Иран – Португалия – 21 часа

Другата среща между Иран и Португалия обаче се очертава да е ключова за крайното класиране в група „B“.

До момента Португалия събра в актива си 4 точки и има педимство пред Иран, който е с 3 точки. За Кристиано Роналдо и компания ще е достатъчно дори и равенство в този мач, докато иранците ще трябва да търсят само и единствено победа, ако искат да се класират напред.

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP