Куриоз! "Паркинги и гаражи" в Благоевград безкомпромисни, сложиха скоба на каруца!

01 Август 2018 | 15:00
0 коментара
Общество

Служители на "Паркинги и гаражи" в Благоевград се оказаха безкомпоримсни в работата си, видя репортер на Pirinsko.com.

В ранните следобедни часове днес, те сложиха скоба на каруца, а за да не бъдат обвинени в пристрастие, малко след това със скоба се озова и тузарско возило на съседна улица.

Закопчаната със скоба каруца предизвика любопитните погледи на заяпачите, които с усмивка коментираха, че ред трябва да има, независимо от превозното средство.

"Какво значение има дали е кола или каруца, щом не е оставена където трябва. Хаосът от безразбороното паркиране в Благоевград ще се реши само с твръда ръка, иначе всеки си прови каквото поиска. Браво на служителите на "Паркинги и гаражи, така се работи и се постигат резултати", възкликна благоевградчанин.

Репортерска проверка на медията ни по улиците на Благоевград показа, че поставянето на скоби и принудителното отстраняване с „паяк“ са често срещана дейност особено на улица, която се намира непосредствено до главната пешеходна улица „Тодор Александров“ в Благоевград.

Макар на две места на улицата да са поставени табели, указващи, че паркоместата са част от мрежата на „синя зона“, те невинаги биват прочетени от гражданите.

Именно заради това, преди дни, три неправилно паркирани автомобила сбяха вдигнати  от „паякът“ на  ул. „Парангалица“ в града. 

Добавете Вашия коментар

TOP