Крадци отмъхнаха 650 гр. злато и 150 лв. от дома на благоевградския бизнесмен Димитър Кръстев

03 Октомври 2018 | 16:22
0 коментара
Криминално

Благоевградският бизнесмен, собственик на фирма „Дани -Н”, Димитър Кръстев стана жертва на крадци.

Апашите щурмували дома му на улица „Освобождение” в благоевградския квартал „Струмско” около 2 часа след полунощ на изминалата вечер, докато той и семейството му спят.

Пред репортер на Pirinsko.com,  Димитър Кръстев заяви, че за първи път, той и семейството му стават обект на обир и все още всички са в шок от преживяното.

„Нямам думи да опиша случката. Първо искам дебело да подчертая, че единственото, което е откраднато са  650 гр. злато и 150 лв. пари.

По думите на сина ми, който единствено успял да мерне за секунда силуета на единия, крадците са били двама,.Действали са изключително предпазливо и безшумно. Влезли са през прозореца на първия етаж, като са повредили дограмата, оттам са се качили и на втория. Златото – ланец и гривна, което са взели беше оставено на масата, липсват още 100 лв. от портфейла на съпругата ми, както и 50 лв. от джоба на дънките ми. Това е всичко, което е откраднато. Подобни твърдения, че от дома ми липсват 35 000 лв. са неверни и пълни измишльотини на някой си”, разказа Димитър Кръстев.

Разследването по случая продължава, докладвано е и на прокуратурата.

,

Добавете Вашия коментар

TOP