Кошмарът за Григор започва: Лошите прогнози се сбъдват! Екзекуторът на Гришо разкри на какво дължи успеха си

02 Ноември 2018 | 05:44
0 коментара
Спорт

Григор Димитров отпадна от тенис турнира в Париж след загуба с 6:7, 4:6 от Марин Чилич и напусна борбата. Така българинът загуби 1500 точки и се срина от 10-о до 19-о място за новата ранглиста, която ще бъде обявена в понеделник.

Най-лошото за него е, че не се класира и за финалния Мастърс в Лондон, който спечели през миналата година и който го изстреля до третото място в ранглистата при мъжете.

Незащитените там точки със сигурност ще го дръпнат мощно назад, с което вече ще се сбъднат най-мрачните прогнози Григор да излети не само от топ 20, но и да пропадне още в ранглистата.

Припомняме, че българинът доскоро лекува контузия, а напоследък признава, че се чувства още по-уверен на корта с помощта на новия човек в щаба си Андре Агаси, което може да му помогне през новия сезон да повъзвърне загубеното.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)


 

Екзекуторът на Гришо разкри на какво дължи успеха си

Хърватинът Марин Чилич разкри как точно е успял да пречупи Григор Димитров и да го елиминира в третия кръг на силния турнир във френската столица Париж.

„Много съм доволен от победата, тежък мач. Първият сет беше труден – много точки за пробив, имах много сетболи. В тайбрека не играх толкова добре, пропуснах някои топки“, заяви Марин Чилич минути след победата си над Грищо в надпреварата от Мастърс сериите 1000.

„Григор сервираше за сета при 5-4 точки в тайбрека, но аз направих обрат. Играх добре във втория сет, сервирах отлично.“

Чилич се нуждае вече само от победа, за да бъде 100% сигурен за Лондон: „Увереността ми е голяма. Чувствам, че играя добре. Разбира се, трябва да използваш възможностите си, а аз днес не се възползвах от точките за пробив, които имах. Доволен съм обаче, че все пак създавам шансове срещу Григор, който сервира силно, така че това е плюс.“

„Надявам се да продължа да играя така и да надграждам играта си“, завърши Чилич, който в следващия кръг се изправя срещу Новак Джокович. БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP