Коронавирусът отмени събора в благоевградското село Делвино

12 Юли 2020 | 10:29
1 коментара
Култура

Празничните събития в селото – сред които и освещаването на храма "Св. Неделя" – бяха първите, които бяха отменени с решение на Областния оперативен щаб, като част от  затягането на превантивните мерки срещу разпространението на коронавируса.

В петък Щабът допълни точка 6. от заповедта на министъра на здравеопазването, забраняваща "групови празненства с присъствие над 30 човека на открито и закрито", като вписа (освен посочените за пример "сватби, балове, кръщенета и други празненства") изричното "и празници на населени места и други срещи с подобен характер".

Днес – по данни на Единния информационен портал – 13 са новооткритите заразени с коронавирус в област Благоевград за последното денонощие. 

Добавени коментари

Каналето публикува:
12 Юли 2020 | 22:14
Защото страх лозе пази. А, поли, кмето на Симитли търси кусури на Президента Радев, вместо да изпрати на училище в трети клас сричащият си син, който направи дУпетат, но не го научи да чете.Не че и поли знае да чете, но поне не е депутат.И двамата ще отседванат в Бобов дол в килия с южно изложение. ПРЕЗИДЕНТА Радев е със светлинни години пред този крадец от Симитли, некакъв футболен съдия в селските групи, който трябва да отговаря и за смърта на Тото!!!

Добавете Вашия коментар

TOP