Корнелия Нинова за промените: Агонията продължава

23 Юли 2020 | 12:39
0 коментара
Политика

Въпреки смяната на министри, всичко продължава по старому. Резултатът от действията на премиера е - агонията продължава. Кабинетът не чу гласа на хората, които протестират, те искат оставката на Борисов, а той спасява себе си, вземайки оставките на министри, и то с доста объркани мотиив. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънреден брифинг след смяната на министри в кабинета. 

„Сменят се министри, но мафиотския модел на управление остава. Този филм сме го гледали 12 пъти. 12 пъти са сменяни министри в този кабинет, но всичко продължава постарому“, отсече Нинова.
Според нея резултатът от действията на премиера са „агонията продължава“.

Първоначално Борисов поиска оставките на Горанов, Младенов и Караниколов, защото са свързани с ДПС, а днес ни убеждава в други мотиви - за нередности в Комисията по харадта и за раздавани бонуси в икономическото министерство.

Ангелкова е освободена без мотиви. Очевидно това е сделката с Валери Сиемонов НФСБ да остане в коалицията. Целта е оцеляване на всяка цена, без оглед последиците за държавата. Нашата цел остава същата - оставка на целия кабинет и предсрочни избори, отсече Корнелия Нинова.

По думите й БСП и в момента е готова за избори - стига Бойко Борисов да хвърли оставка.

Добавете Вашия коментар

TOP