Корнелия Нинова в Благоевград: Роенето в БСП приключи, започва обратния процес

17 Април 2018 | 17:53
1 коментара
Общество

Роенето през последните години направи левицата по-слаба, днес поставяме началото на обратния процес-обединение със структурите на партия АБВ, каза в Благоевград лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Днес в Благоевград се поставя началото на обратния процес, защото структурите на АБВ в областта заявиха желание да напуснат АБВ и да се влеят в редиците на БСП. Онези, които са били членове на БСП ще си възстановят членството в БСП. Онези, които не са били членове на БСП, искат да станат такива. По нашите правила това стана в разговор с общинските председатели, които изразиха желание да приемат отново за членове на БСП онези хора, които досега бяха в структурите на „АБВ", обяви Нинова.

Според нея това не е еднократен акт. С него се поставя началото в Благоевград, но има сериозно заявени желания и намерения в още в 4 области в страната от областни ръководства на АБВ. Има заявени и такива намерения от структури на „Движение 21“, на партия „Зелените“ също..

„Въпреки сложните ни отношения с АБВ през годините се стигна до този момент, защото ни обединява обща цел – общата ни лява политика, общата ни представа за това как трябва да се промени управлението на страната, за да доведе до по-висок стандарт на живот на хората, до по-силна икономическа политика, до по-силна социална политика.

Отваряме вратите на БСП широко за всеки, който споделя нашите политики и поведение и е готов заедно с нас да провежда тези политики с общата цел, която имаме – сваляне на управлението на ГЕРБ и предлагане на нов модел на управление на държавата – целта – подобряване живота на хората”, допълни лидерът на БСП.

Добавени коментари

Ха Ха публикува:
17 Април 2018 | 23:24
Курнелиооо, с този въздух под налягане от Петрич, освен да загубиш изборите, НИЩО друго няма да спечелиш...Този се скъса да прави свирки на Г. Първанов докато не изгони всички свестни хора от АБВ След това се сдушиха с Елезов, но много скоро не можаха да се разберат за това, кой да води бащина дружина и сега се бият чрез един парцал списван от боклуците, които взеха едни пари от америка за България. От "градъ"....

Добавете Вашия коментар

TOP