Корнелия Нинова: Правим паралелно преброяване в деня на изборите, за да спрем манипулациите на ГЕРБ

13 Май 2019 | 18:21
2 коментара
Политика

БСП ще прави паралелно преброяване на бюлетините в деня на излборите, за да спре манипулициите на ГЕРБ, съобщи лидерът на левицата Корнелия Нинова.

 

Ръководството на БСП събра около 200 областни председатели, кметове, председатели на общински съвети и депутати на среща. На нея беше обсъден ходът на кампанията за Европейските избори и организацията на изборния ден. 

От цялата страна постъпва информация, че ГЕРБ използват администрацията в кампанията и упражняват натиск върху хората. Кметовете, избрани от БСП, се оплакаха от целенасочени, засилени проверки, алармираха от "Позитано" 20. 

"Правим пълна мобилизация за защита на хората. Бъдете до всеки, върху който се упражнява натиск. Знаем, че ГЕРБ в деня на изборите, манипулират вота. Затова ще имаме масирано присъствие в комисиите със застъпници и наблюдатели. Правим организация за паралелно преброяване", заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.Епицентър

Добавени коментари

българин публикува:
13 Май 2019 | 22:06
Успех и хвала на всички,които ще имат куража и смелостта да гласуват за всеки друг, но НЕ и за герб!Който и да дойде на власт различен от гроб - ще бъде различно от мракобесието на ГЕРБ=БКП!
българка публикува:
13 Май 2019 | 20:17
Успех г-жо Нинова.

Добавете Вашия коментар

TOP