Кметът Томов с пресконференция заради Ковид комисията

19 Ноември 2020 | 11:44
4 коментара
Общество

Кметът на община Благоевград Румен Томов ще даде днес брифинг за медиите. 

Поводът са взетите от създадената вчера към ОбС Ковид комисия решения. 

Те касаят пълно затваряне на всички учреждения с изключение на аптеки, хранителни магазини, бензиностанции и банки, както и въвеждане на вечерен час за всички ученици до 12 клас. 

Във връзка със създалото се напрежение след тези предложения, кметът Томов свиква медиите. 

Брифингът ще се състои пред зала „22-ри септември“ в 13:30 ч.

Добавени коментари

Механа ,,Бабуч” публикува:
19 Ноември 2020 | 19:07
Здравейте , скъпи приятели на механа ,,Бабуч” - Добринище . Времето напредва , а заедно с това наближава и любимият ни студентски празник . С удоволствие Ви съобщаваме , че на 7 декември гост на механа ,,Бабуч” ще бъде оркестър ,,Стефчо Бенд” , който ще Ви забавлява цяла вечер с богата програма и празнично настроение .Не забравяйте , че неповторимата вечер се дължи на весел оркестър и богата трапеза . Очакваме Ви ! За Вас механа ,,Бабуч” предлага тристепенно меню - ,,Селска” салата , последващо основно ястие , а за завършек - домашна торта . Освен вкусни ястия , вашият куверт включва 50 грама твърд алкохол ( полска водка ,,Ostoya” или уиски ,,Jameson”) , комбиниран с минерална вода и безалкохолно. Цена:39.99лв. За да направите своята резервация , може да се свържете с управителя на механа ,,Бабуч” на телефон : +359 89 3927878 Механа ,,Бабуч” ви уведомява: при нас всичко е чисто и дезинфекцирано, за разлика от повечето заведения в Банско и Благоевград! Елате и се уверете сами!
таня публикува:
19 Ноември 2020 | 13:54
Джумалии да излезем на протест пред Общината и да покажем кои са тези селяни бизнесмени!
ФАКТ публикува:
19 Ноември 2020 | 13:38
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ГОРНИЯТ КОМЕНТАТОР, ДУХЪТ ВЕЧЕ Е ИЗЛЯЗЪЛОТ БУТИЛКАТА, ТРЯБВА ПО СТГРОГИ МЕРКИ, ВИДЯХМЕ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА САМОСЪЗНАНИЕТО НИ.
111 публикува:
19 Ноември 2020 | 12:28
Какво напрежение се е създало? Инсинуациите за протест са ясни като бял ден.Не мога да повярвам, че за този човечец, дето съсипа нашия град липсва напрежение от броя заразени и това, че тази висока бройка държи първенство вече месеци наред.Напрежение за него има само, когато бизнеса скочи.А всички знаем какъв е този бизнес и как този човечец е свързан с него.

Добавете Вашия коментар

TOP