Кметът на община Сандански Кирил Котев издаде заповед: Забранява влизането, преминаването и пускането на животни през селскостопански земи с посеви

10 Януари 2018 | 15:51
0 коментара
Общество

Поради зачестилите сигнали в община Сандански, със Заповед № ОБС – 4/10.01.2018 г. кметът на община Сандански – Кирил Котев забранява влизането, преминаването и пускането на животни през селскостопански земи с посеви, трайни или цветни насаждения. На лицата, нарушили посочената забрана, се налага глоба в максимално предвидения от закона размер – 500 лв. При повторно нарушение се налага глоба от 800 лв.

Забранява се и свободното пускане на всякакъв вид животни на обществени места, на улици, тротоари, паркове, стадиони, културни и спортни зали, вътрешно квартални градинки, междублокови пространства, в предназначени за общо ползване части от сгради  и др. При нарушение на забраната се налага глоба от 200 лв.

На нарушителите ще бъдат съставяни актове за установяване на административно нарушение, въз основа на които ще се издават наказателни постановления.

Добавете Вашия коментар

TOP