Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов ще проведе среща с граждани по повод инициативата „Ти предложи! Кмете, направи!“

22 Октомври 2018 | 09:42
0 коментара
Общество

Кметът д-р Атанас Камбитов ще проведе среща с граждани по повод инициативата „Ти предложи! Кмете, направи!“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. 

Срещата, на която са поканени всички заинтересовани лица, ще се проведе от 18.00 часа днес в зала „22 септември“. Събитието ще се състои във връзка с инициативата „Ти предложи! Кмете, направи!“, в рамките на която жителите на Благоевград могат да дадат своите идеи на общо събрание на етажната собственост, организирано от съответните домоуправители.

Предложенията трябва да бъдат вписани в протокол, като срещу всяко едно от тях да бъде вписано името на инициатора, по възможност координати за обратна връзка, както и точното място за осъществяване на идеята. На местата, където няма определен домоуправители, жителите следва да оформят писмено своите предложения , като отново бъдат вписани имена и по възможност координати за обратна връзка. В малките населени места, кампанията се осъществява чрез кметовете и кметските наместници, които имат ангажимента да предадат предложенията на хората в писмена форма.

Предложенията, които се подават във фейсбук и електронната поща [email protected], също се взимат под внимание и тези, които са заложени в настоящия бюджет се осъществяват.

След като бъдат събрани идеите за реализиране на нови обекти, както и за подобряване на съществуващи такива, същите ще бъдат разгледани от комисия и тези, които са изпълними ще бъдат заложени за реализиране в следващата календарна година.

Добавете Вашия коментар

TOP