Кметът на Банско Георги Икономов се регистрира за участие в местните избори

21 Септември 2019 | 13:51
34 коментара
Политика

Кметът на Банско Георги Икономов се регистрира в ОИК Банско за трети мандат за участие в местните избори,  заедно с  Петър Галчев - кандидат за кмет на Добринище и Александър Мацурев - общински ръководител на ПП ГЕРБ - Банско 

"Това официално постави края на моя втори мандат като кмет на Банско. Равносметката е отдавна направена - щастлив съм да живея и да се разхождам в Банско днес. Ако съдя по ежедневните си случайни и планирани срещи с вас, моите съграждани - харесвате го и вие. Все повече го харесват и гостите на града. Изграждането на всяка цветна алея, улица и сграда не просто съм планирал и следил внимателно, а съм преживявал със сърцето си. Защото красиво и проспериращо Банско беше моя цел като кмет, но и моя потребност като банскалия. 
Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание - да продължа да работя. Прозрачно, ефективно и амбициозно.
Ще разчитам много на подкрепата и конструктивната дискусия с новия състав на Общински съвет, в който вярвам, че ГЕРБ ще има мнозинство", коментира след регистрацията Георги Икономов. ПП ГЕРБ Банско регистрира и  пълен брой кандидати за общински съветници, общо 17. Освен досегашните съветници,  в листата намират място изявени общественици, просветни дейци, представители на бизнеса и младите хора.

"Радвам се, че Проф. Румен Пандев, един от най-известните ендокринни хирурзи в Европа, също е кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, община Банско" информира още Георги Икономов.

Добавени коментари

#### публикува:
22 Септември 2019 | 22:13
ДО ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ИКОНОМОВ - ОПИТВАМ СЕ ДА РАЗБЕРА КАКВО ИСКАТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ КАТО ТАКА ОТЧАЯНО ГО ХВАЛИТЕ? РАЗБЕРЕТЕ, ТОЗИ ЧОВЕК СЕ ОКАЗА ТОЛКВА "" ТАЛАНТЛИВ"", ЧЕ С АРОГАНТНОСТТА СИ, БЕЗМЕРНАТА АЛЧНОСТ ПРИСЪЩА НА ГЕНЕТИЧЕН ИЗПОСТНИК И ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ УСПЯ ДА НАСТРОИ УСПЕШНО ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ. СЛУЖИТЕЛИЕ МУ ГО НЕНАВИЖДАТ, НО МНОГО СЕ СТРАХУВАТ И ИМА ЗА КАКВО ...ТАКА, ЧЕ НЕ ГОВОРЕТЕ ЗА НЕГАТИВНА КАМПАНИЯ, А ЕСТЕСТВЕНО ПОВЕДЕНИЕ НА ХОРАТА СРЕЩУ ЕДИН ОТЧАЙВАЩО НЕКАЧЕСТВЕН ЧОВЕК. ПРИЕМЕТЕ ФАКТИТЕ СПОКОЙНО И ФИЛОСОФСИ- ПЪТНИК Е, ТОВА Е КРАЯТ НА ТОЗИ КМЕТ, ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО.
Всеки с право на мнение! публикува:
22 Септември 2019 | 19:35
Митре-е-е,оти си думаме,де,пък и спомена дп.корнелия Нинова.Че те не са ли от една закваска? И какъв "силен лидер,знаещ да носи отговорност" е Икономов? Къде да пишем,че да се събере написаното за него? Е трябва не само да си кьорав,но и глух,че да не знаеш какъв човек е той!!! Това ли е "свежата кръв"на герб?Това ли е честният човек на герб? Защо искате да направите цял един град на слепи,глухи,малоумни и не знам още какви?! МОЛЯ ВИ ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА!ВСЕКИ СИ НОСИ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ.Не ги заблуждавайте! Няма смисъл-те са ориентирани.За това е най-добре за всички длъжности ДВА мандата и КРАЙ!Защото се самозабравят-и едните,и другите!Така,че млъкни,защото не си прав-Икономов бил нова к...а?!А Кадев каква е? За сега-лакома!Единствен Думанов не знам къде стои,защото не е бил в управлението и не се е чуло нещо да е забърсал.Писах-не стига ни време,ни място,за да ги изрисуваме!Затова оставете на хората.Те не са прости.
Димитър публикува:
22 Септември 2019 | 18:02
Прав е Зарков. Колкото и груб да е израза “Със стари курви нов бардак не се прави”, е много точен в случая. Всички от това обединение “Всички срещу Икономов” са стари лица, имат своята история и не могат да бъдат алтернативата, за която така им се иска да се представят. Това не са нови и чисти лица. Нито едно от тях. А и тази негативна кампания, която са подели просто защото нямат идеи и визия за бъдещето на града... Помним фиаското на г-жа Корнелия Нинова само преди няколко месеца. Докъде стигна с черен ПР? До искане на оставка от собствените си хора. И да, хората гледат и преценяват добре. Хората искат развитие и силни лидери, които знаят да носят отговорност и знаят какво правят. А който си мисли, че човек, който цял живот е свикнал да е в сянка и да изпълнява нареждания, може да се изправи срещу Георги Икономов и да победи в мажоритарен вот, живее с мечти и илюзии.
И още малко- публикува:
22 Септември 2019 | 16:39
Направи ми впечатление още една "крилата4 фраза: "Със стари кЪрви нов бардак ли ще правим?" Ами Икономов от кои "кЪрви" е? Той млада "кЪрва" ли е? Или е от тези,на които не им е доплатено?!На всеко изречение мога да ти направя анализ!Скрий се глупако скапан!Ти по-добре ли виждаш от нас?!ДА те всичко виждат,чуват и усещат-по-добре от преоданците,които лижат гъза на Икономов-не знам защо?! Ами защото им ПЛАЩА!
Гого Думанов публикува:
22 Септември 2019 | 16:34
Те знаят! Те виждат! Те усещат! Градът е нов, по-красив, успешен и пълен с хора. Училищата са пълни с деца, местните доволни, а туристите обгрижени. За да бъдеш Кмет или кандидат Кмет трябва да си обществена личност - доказана в града. Трябва да разбираш от стройтелство, туризъм, инфраструктора, трябва да бъдещ допломат и не на последно място да умееш да говориш с хората с държавата, и с инвеститорите. Това е трудна задача Чети герберски подлоги със взаимозаменяеми гъз и глава ,този човек не е нито дипломат нито разбира от туризъм и строителство .Това е човек алчен,лицемерен ,реваншист ,лаком и неуважаеащ мнението на другите.Този човек толкова навреди на Банско ,колкото комунисти и турци взети заедно не са го правили.Тази политическа акария трябва незабавно да си отиде ,а той си отива, защото вече няма кой да прави фалшификация на изборите,тъй като 4 години още ще бъдат пагубни за Банско .
И бре,Зарков! публикува:
22 Септември 2019 | 16:33
Ти ли познаваш Икономов по-добре от банскалии??? Да той е "обществена личност "добре" позната в града". Точно за това ще си понесе последствията.Лесно е да гледаш от далеко и да се мешаш в "комшииските"дела.Едно си прав,че гражданите на Банско и гледат,и оценяват,и го търпяха два мандата.Но сега-стига толкова! На края само да те попитам Икономов преди да стане кмет какъв "общественик" беше,че ние банскалии не се сещаме?! Ами по същата логика защо сега Мацурев не стане кмет-той е със същият стаж и опит като Монтофонецо?! Даже с повече-зам.кмет,депутат/почти цял мандат/ и ето ти го "общественикът с опит? Няма да продължавам.Зарков,Зарков тъп си като галош!!!
Владимир Зарков публикува:
22 Септември 2019 | 14:15
Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки. Личната ви омраза към Икономов няма да успеете да я прехвърлите и върху обикновените граждани на Община Банско. Те знаят! Те виждат! Те усещат! Градът е нов, по-красив, успешен и пълен с хора. Училищата са пълни с деца, местните доволни, а туристите обгрижени. За да бъдеш Кмет или кандидат Кмет трябва да си обществена личност - доказана в града. Трябва да разбираш от стройтелство, туризъм, инфраструктора, трябва да бъдещ допломат и не на последно място да умееш да говориш с хората с държавата, и с инвеститорите. Това е трудна задача. Нима Кадев или Думанов някога са били общественици? Да сте чули някога тяхна реч, изказване или да са защитили Банско? Винаги са се крили от публичността, защото не умят. Страхливци. Зад Кадев стои ЮЛЕН, зад Думанов старите крадци от преди Икономов. Града на Цеко ли ще го дадем? Или ще дадем на същите тия които презастройха Банско? Със стари кърви нов бърдак ли ще правим? Не! Курви, проститутки и примати обикалят Банско да настроиват хората срещу Икономов. Отбор циркаджии без бъдеще, безм минало и със срамно настояще. Това сте вие - Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки.
Друга истина. публикува:
22 Септември 2019 | 13:15
Да си признаем и да не забравяме: Ако банскалии са "добре",НЕ Е благодарение на кмета Икономов!Или на,който и да е преди него.Това е благодарение на техните деди!!! НЕ на родителите им,които са били под робството на БКП=БСП+ГЕРБ!Стига сме благодарили на Тодор Живков или на Тиквата от Банкя!
Ей,мършо софийска! публикува:
22 Септември 2019 | 13:04
АКО СИ ТИ?! Внимавай как се отнасяш с банскалии! Ако "Жоро" Монтофонов те е докарал в Банско да му лижеш газът - О.К.Лижи го и толкоз!Но внимавай как обиждаш банскалии,чиито въздух дишаш,чиито хляб ядеш,чиято земя газиш, ти да ги наричаш "мишки"?! ВНИМАВАЙ!Който и да спечели! Тука казваме: "Дека скърца варта-пръст не туряй,оти ще го смачка"!
До "Кака ви" публикува:
22 Септември 2019 | 12:16
Чуй ма,глупачке! Куражът ще ти е до 26-ти октомври.Купи си още днес билет за София на 27-окт.вечерта.Защото,ако те набарам ке те изам с парцалето!Маймуно смешна! Верно е,че Монтофонецо "промени облика" на Банско и банскалии.Кьде с интриги,къде с гъза..ьк.Промени фасадата на бившата СИ-банк,хотел "България",построи си "скромна къщичка",освети модерно улицата на депутата и другарката Тренчева,ул."Г.Делчев" и 50 метра от ул."Пирин"-да се прибираш до квартирата.Това е "обновил" града за два мандата.А ти като си толкова "умна" оти не стоя в престижната София,а се довлече в Банско при"съдраните мишоци"??? Запази спокойствие,че не те виждам след изборите-спечелили,не спечелили! Маймуно миризлива-Кье ти спукам черепа!
Венетка минетка публикува:
22 Септември 2019 | 12:08
Венета се мъчи с нейния пиар да дърпа негативните коментари към нея а не към икономов. Но не не се получава защото и двамата сте виновни за тези злини и интриги по Банско и сега и двамата си отивате. Защото няма да има на кой да си вече пи ар венету дърта разпоретино
Кака ви публикува:
22 Септември 2019 | 10:45
Малките ми сладкишчета, да ви закуси ли кака? Жоро Икономов е този, който промени облика на града, жалко че вие си останахте същите съдрани мишоци. Кака ви не я страх от вас, защото само лаете, не хапете. Малки сте за мене още, така да знаете, а след изборите ще се влачите след мен - отново! Лудите ми маймунки, щот' сте ми сладки, ще ви оставя да си плачкате на воля.
Икономофф публикува:
22 Септември 2019 | 10:39
Лицемери! Как може до вчера да се псуват, бият шамари и карат по между си, а днес са приятели? Банскалии, да ке допускаме тази пасмина да ни управлява отново! Заедно можем!
Венета публикува:
21 Септември 2019 | 23:51
Как какво? Ще гласувате за Икономов, а той ще си позлати оградата на скромната къща! А на вас ще разкаже играта!
До изтрещелия публикува:
21 Септември 2019 | 23:13
Е какво да направим, с луд човек можеш ли се разбра? Айде кажи, какво да направим, да, тя псува, пие и обижда и наглее, факт е, и какво да направим ???
Изтрещял вече публикува:
21 Септември 2019 | 23:05
Банскале, къде спим ние че се оставяме така да ни говори и обижда една нещастна пиарка, толкова години?
Ангелов публикува:
21 Септември 2019 | 22:54
Икономов, като си тръгнал да се пачиш по състезанията днеска в градо, оти те нема и при мотористите? 150 състезателя беха дошли днеска със семействата си и въпреки че им провали състезанието, хората си уважиха мотодружината и покараха днес! Ама не е късно да си напрайш малко ПИАР, те са в Айдуците в момента и кръчмата е фул! Чекаа те! Земи и Ангеловия да напрай некоа снимка!
Асен публикува:
21 Септември 2019 | 22:31
Икономов, престани да ни занимаваш със себе си и земи се скрии некаде вече! Целия фейсбук си задръстил да се пачиш на чужди мероприятия! Никой не те иска, не разбра ли! На хората не им пука от тебе вече и единственото което можеш, да плашиш, вече не работи! Каков ГЕРБ, каква подкрепа ни навираш па??? Бойко Борисов за 8 години е идвал един единствен път в Банско и то на Бъндеришка поляна на световна купа и си бега веднага! Той не може да те гледа бе наглец! Кой и до кога че лажеш??? Свършва ти времето! Колкото и да се напуснал за гласове в Добринище, Тоо път Банскалиите че те измета и Драгунчио не го виждам после! И той е същия нагляр като тебе!
Евгения публикува:
21 Септември 2019 | 22:30
Мила ми венето, не се самозабравяй че като си отиде икономчето си отиваш и ти. Отиваш обратно в панелката от която дойде защото вече няма кой да те издържа тук и няма да живееш вече у икономчето! Бай бай мила ми венето ще се удавиш и ти в морето от сълзи които ще изплачете хахаха
Венета публикува:
21 Септември 2019 | 22:24
Като си толкова “умен” защо се водиш по акъла на една стара баба яга, която заедно с тебе рева като заклана в София да се моли да те оставят кандидат. Неможахте ли да си тръгнете с достойнство или пак ще опитате само със заплахи и измама? Но не този път няма да ви стане номера споко. Икономов свърши и ще бъде унижен!
Те до Аз публикува:
21 Септември 2019 | 22:17
Едно си баба знаяла--все си него баяла!Това го е кавал народа,а не Аз!Та добре е да си подновиш репертоарът,че ни омръзна да четем едно и също-научихме го наизуст.А това,че без Монтофон Икономов в Банско няма да има герб е много весело и хубаво.Ние знаем,че след изборите с него и без него герб няма да го има.И най-добре ще е да си го вземе герб в Бобов дол с него.А че не е лидер на герб в Банско го научихме от вашия гарбаджииски официоз-Струма.ком,така че това е източникът от първа ръка и грешка няма.Това че не искате да признаете си е ваша работа-герберски инатлък,който ще приключи на 27 октомври!Колкото и да не искате признаете.А доколкото до "каручки,магарета,козички и овчички" са забравени един мандат преди да дойде дедесаря.Той дойде на чисто и на готово.Дрисла с "мек и благ характер"?! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-а-а-а!
Дине публикува:
21 Септември 2019 | 18:45
Венето стара пача вмерисала се на коя водка си ма?Ти плод от скопен дявол и ялова вещица дека мерисаш на умрешка па ти от дека писуваш?Ти си отекла от сарошлък ма,дали се си погледновала в огледалото?Банскалии имат дух и кураж,и сенга сме имали гнидо мръсна и твоя Жорко че го духа тоо път сигурна да си!А като сме селяне ти шо трасиш в Банско ма грозотио?Искам да те вида ти куца бабо яго ка че нариташ некой Банскалия?Ти мърло мръсна с два тона грим кой заплашваш па ма стара кур.во?Я марш от коя дупка си излезла и забрави за нашия град пачавро грозна
Аз публикува:
21 Септември 2019 | 18:33
Ах, сладурковците на Кака, УПС какво стана сега, нещо май се бяхте пообъркали, а!? Щот' много лаехте против Жоро Икономов, сега да ви го обясня - Жоро Икономов ще е кмет на Банско, колкото и вашите малки главички с малки мозъчета да не го вдяват. ТОЙ е и лидерът на ГЕРБ Банско и душата на организацията, и дори да е малко нескоромно ще го кажа - без него няма ГЕРБ Банско! Без него приемете че се връщате в каручките с мулетата, миличките ми дечица и пак ще посрещате туристи в потресаващото състояние, в което ви заварих преди години, с кални путури, съдрани елеци и мръсни калпаци! Някои много се надявахте да го сломите Жоро, но уви - стъпихте на линията преди да дойде влака! Споко бе, ние ще сме тук още дълго, ще ни се порадвате, обещаваме!!! А мишоците да си знаят - като не им харесва с нас, има място при Кури и Маяма! А да, който има оплаквания от мен - ще не се гръмнете бе, селяндурковци??? Добре че съм с мек и благ характер, иначе лично щях да ви наритам, само да ми стане густо! Бай бай!
В.джолев публикува:
21 Септември 2019 | 18:28
Искаме промяна и тя ще доиде много скоро!
Гувре публикува:
21 Септември 2019 | 18:05
Икономово ГУВРЕ, превърна Банскалиите в гурбетчии!!! Дека са пълни градините и училищата??? Пълни са ма с чужденци и преоданци!! А ние Банскалиите сме роби по Европа!
ПРофесоре,професоре! публикува:
21 Септември 2019 | 18:03
Цало Банско те има за бая ми ти учен човек,а ти??? Шо ти требе на баир лозе,та се фащаш с тоя лунгур?Не го ле познаваш бре,човекйо?!Ние че ти го преставим.След некой ден!
Бриндо-о-о,Бриндо! публикува:
21 Септември 2019 | 17:57
Кой те направи "журналист"? Икономов не може "да се регистрира" сам! Той не е вече председател на общинското ръководство на партия герб.Затова го води Сашето Мацурево да го представи и регистрира.И още: "Кметът на Банско се регистрира..." Той вече не е кмет.Неговият мандат СВЪРШИ!По-право беше-"Досегашният кмет на Банско беше регистриран за кандидат за трети мандат за кмет на града от председателя на общинското ръководство Шашко Чечемето."Може да са се били,трепали,ама това е! Шашко си е шеф на Монтофонецо!Може да му се плаче,може да му се реве,ама оне е рекъл:Мацурев ще е председател! Край!Това е законът!
ZATVOR публикува:
21 Септември 2019 | 17:01
Ако допуснем отново този мошенник да ни граби и богатее на наш гръб, значи наистина сме овчедушни и даже глупави.
обръщение преди 4 години публикува:
21 Септември 2019 | 16:40
Скъпи съграждани, Преди четири години ми гласувахте доверие и аз поех пред вас твърд ангажимент, че с работата на парче е приключено. За мен и моя екип, за нашите представители в Общинския съвет това бе голяма отговорност, която изпълнихме със здрава работа; със строг контрол; с ясни приоритети и видимите резултати са налице! Поехме и друг ангажимент, който изпълнихме. Спряхме скандалното раздаване на Общинска собственост и положихме усилия да си върнем поне част от направените „подаръци”. Прекратихме порочната практика на неплащане на данъци, която обезкървяваше общинския бюджет. За да наложим уверено темпо на развитие, привлякохме инвестиции и сме на първо място в цялата област по спечелени европейски средства. Започнахме възстановяването не само на Банско, но и на Добринище, на селата от Общината – Места, Филипово, Кремен, Гостун, Осеново и Обидим. Показахме ви, че може да се работи открито и ви информирахме къде отива всеки един лев от вашите данъци. По-важните въпроси се обръщахме към вас с анкети, за да сме сигурни, че сме на прав път. Поставихме си амбициозната задача да бъдем не само предпочитан зимен курорт, но и значима фестивална дестинация през летния сезон и я постигнахме! Бих могъл да изброявам дълго, но ще оставя на вас, моите съграждани да прецените къде бяхме и къде сме сега! Предстои ни още много работа. Не след дълго неудобствата от мащабния проект, който реализираме ще са в миналото. В миналото ще останат и безбройните кръпки, аварии, разкопавания и както вече казах, работата на парче. Но за огромно наше съжаление и болка, много от нанесените щети при презастрояването дълго ще си останат една отворена рана в цялостния организъм на нашата Община. Ние имаме ясен работен график как да продължим устойчивото ни развитие, началото на което положихме преди четири години. Това развитие е една добра, обединяваща кауза, която има нужда от всеки един от вас. От всеки един! Оставям на моите опоненти да се борят за власт, а аз продължавам да работя за доброто бъдеще на едно от най-вълшебните места в света, в което имаме привилегията да се родим, живеем и работим – нашата Община. Ваш Георги Икономов Само едно нещо искам да редактирам Бих могъл да изброявам дълго, но ще оставя на вас, моите съграждани да прецените къде бях АЗ и къде СЪМ сега!
лазар публикува:
21 Септември 2019 | 15:51
Тия двамата се бия се па се лижаа е нема таквия курви.
Хубаво е! публикува:
21 Септември 2019 | 15:08
Хубаво е,че сам се хвали / и неговите дупелизци,разбира се/ и сам си вярва,защото гражданите едва ли ще го похвалят,защото добре знаят какво е направил и по какви улици и тротоари те се разхождат.А идва и зима.Горель гнусен! Ами и тоя малоумник от Добринище?! Той па какво ще прави като още не знае цялата азбука? Освен 13 букви!А Сашко е на седмото небе от щастие,че регистрира своя създател!
Родител публикува:
21 Септември 2019 | 15:03
Ей, Икономовия! Не използвай децата за PR крадец долен! Че ти се върне в живото!
Банско публикува:
21 Септември 2019 | 14:43
Лайно мръсно икономово
Малин публикува:
21 Септември 2019 | 14:03
Нещастният боклук се е фанал като удавник за сламка.Крадецооо тава ти беше не разбра ле.Синчето което е наркоман какво че прави после незнам.Кво се си оклечил мършо долна ама ти свърши краденето и рекетьорството!Бобов дол те зове!!!

Добавете Вашия коментар

TOP