Кметът на Банско Георги Икономов преряза лентата на първото Споделеното работно пространство Coworking Bansko

15 Декември 2016 | 20:08
3 коментара
Общество
Кметът на Банско Георги Икономов преряза лентата на първото Споделеното работно пространство Coworking Bansko

Отвори врати първото по рода си споделено работно пространство, предлагащо офис извън офиса. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско. Кметът Георги Икономов заедно с основателите Матиас Зейтлер, Уве Алгоер и Ирина Пандева, прерязаха лентата на новаторския офис – Coworking Bansko.

 По време на откриването градоначалникът на Банско благодари за указаната чест да пререже лентата и приветства всички присъстващи с добре дошли. Икономов сподели пред екипа и гостите на мероприятието, че „Когато преди 3 месеца тези млади хора  дойдоха при мен в общината, аз не можех да си представя как би изглеждал един подобен офис. Поздравявам Ви, че успяхте да реализирате  своята идея и се надявам тези млади хора, които ще посещават офиса да останат доволни от Банско. Пожелавам ви успех в начинанието и ви уверявам, че Банско е прекрасно място за млади хора.“ Благодарение на усилията и силната мотивация, екипът на  Coworking Bansko е новатор в едно нетрадиционно начинание за страната, привличайки хора от цял свят да работят под един покрив в Банско. Те целят да привлекат в планинския ски курорт чужденци, които пътуват и работят. Така посещавайки града, те ще могат не само да работят в компанията на други хора, но и да опознаят предимствата за бизнес и условията за живот в планинската община.

Основателите в лицето на Матиас Зейтлер, независим предприемач от Германия, австрийския му партньор Уве Алгоер и Ирина Пандева, изявен дизайнер от Банско, работили усърдно върху превръщането на идеята им в реалност през последните няколко месеца. С помощта на партньори, доброволци, местни жители и чуждестранни номади, които участват в реализирането на проекта, сега офисът е напълно функционален със стартиране на зимния сезон. Това е една нова перспектива за бъдещето на Банско като дестинация за цифрови номади, хора работещи на свободна практика и предприемачи от цял свят.

Офисът предлага 18 напълно оборудвани работни места с ергономични столове и просторни дървени бюра, една стая  за срещи, кабинка за  телефонни разговори, шкафчета, кухня и кът за отдих с уютни дивани.

Кметът на Банско Георги Икономов преряза лентата на първото Споделеното работно пространство Coworking Bansko

Добавени коментари

Гошо публикува:
16 Декември 2016 | 13:40
Дееба и грозния боллук!
Sssss публикува:
15 Декември 2016 | 23:48
Мама ти дееба и изродо дееба ка се си захилил!Крадец долен да си ебеш мачата да си ебеш!Еии умори Банско наглец гаден и па се лезиш като варена глава.Ама че де олезиш верно много скоро мандзио мръсна
Пешо публикува:
15 Декември 2016 | 20:19
Страшен боклук е тоо тъп кмет!

Добавете Вашия коментар

TOP