Кметът инж.Румен Томов награди първото бебе на община Благоевград за 2020 година и последното за 2019 година, и двете са момчета и носят името Калоян

22 януари 2020 | 06:33
0 коментара
Кметът инж.Румен Томов награди първото бебе на община Благоевград за 2020 година и последното за 2019 година, и двете са момчета и носят името Калоян

Кметът инж.Румен Томов награди първото бебе на Благоевград за 2020 година. Калоян Димитров е роден на 02 януари 2020 година в болница „ПУЛС Благоевград“. Кметът посрещна в 16,00 часа в кабината си родителите на Калоян Димитров. Тържественото събитие се състоя по случая Деня на родилната помощ. Родителите са от Благоевград. Имат и 2-годишен син Константин.

Майката Александрина Димитрова е специалист в „Обществен ред и сигурност“ на община Благоевград, а бащата Благовест Димитров е строителен техник.
Градоначалникът връчи подарък от името на община Благоевград и пожела на семейството да бъдат здрави и благословени, да се радват на успехите на своите деца.
Последното бебе на Благоевград за изминалата 2019 година също е момче и се казва Калоян.
Калоян Велчев е роден в акушеро-гинекология на МБАЛ-Благоевград.

Кметът инж. Румен Томов посреща и родителите на Калоян Велчев, който също получи подарък от община Благоевград. Родителите Станислав и Светлана доскоро са живеели в Англия, където имат бизнес. Те имат 10-годишна дъщеря Кристиана. Завърнали се в село Рилци- родния край на Светлана Георгиева. Тя има собствен бизнес със земеделие, производство на био зеленчуци.
Кметът ориса и Калоян Велчев да расте здрав и благословен, и да постига своите мечти.


Добавете Вашия коментар!