Кметът инж. Румен Томов и заместник-кметовете на Благоевград обявиха постигнатите резултати

11 Юни 2020 | 17:52
0 коментара
Общество

Община Благоевград организира пресконференция по повод представяне на дейността за изминалия месец.

Кметът инж. Румен Томов откри пресконференцията и обяви: „Община Благоевград работи за своите жителите, грижим се за създаване на добри условия на живот, предоставяне на социални услуги и културни събития, създаване на нови работни места. Нека гражданите живеят спокойно“!

Заместник-кметът по хуманитарни дейности д-р инж. Василиса Павлова представи един от новите социални проекти, с който от 4 май до 27 юни се подсигурява на 150 лица, топъл обяд с доставка до дома им. Целевата програма „Топъл обяд“ е в условията на извънредна ситуация -2020 г“. Представени са дейностите от културния календар на община Благоевград, както и възстановяването на летния театър.

Заместник- кметът по икономика и финанси Ясен Попвасилев обяви, че Община Благоевград има подадени и одобрени 6 бр. европроекти за периода от 11.11.2019 г- 26.05.2020г , общата стойност е 4 360 542,25 лв. с вкл. ДДС.

Заместник-кметът по строителство инж. Евгени Терзиев обяви за предприетите спешни ремонтни дейности в Дома за стари хора в кв. Струмско, след възникнал пожар.

Заместник-кметът по обществен ред, сигурност и спорт Любен Милев съобщи за предприетите действия за групово и колективно спортуване при спазване на противоепидемичните мерки.

Добавете Вашия коментар

TOP