Кметът Апостолов награди най-добрите малки футболисти на турнира в Симитли

23 Декември 2019 | 15:24
0 коментара
Спорт

10 отбора деца се надиграваха през последните два дни в Международен детски футболен коледен турнир в Симитли.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов връчи купи и медали на победителите и индивидуални отличия на най-добрите футболисти в турнира. За всички участници имаше купа, грамота за добро участие, както и по няколко кутии сокове.

Много оспорвани двубои се играха в уикенда преди Коледа в спортната зала в Симитли. На полуфинал отидоха отборите на ФК „Кюстендил“ и Локомотив София, като по-добрите бяха Локомотив София, които застанаха на 3-то място, а четвъртото остана за ФК „Кюстендил“. За финал се класираха двата най-сиплни отбора в турнира тази година. Септември (Симитли) и Академия Постолов Пандев от Северна Македония. В изключително силна среща, малките надежди на футбола от Северна Македония и Симитли излъчиха победител. Академия Постолов Пандев стана големия победител на турнира, а отборът на Септември (Симитли) вдигна купата за второто място.

Кметът Апостолов и Пламен Скендерски наградиха всички в челната четворка с грамоти, купи и медали, а за всеки отбор имаше грамота и купа за участие. За най-добър защитник бе отличен Валентин Кърков от Септември Симитли, най-добър вратар стана вратарят на Локомотив София – Иво Бакалов.

Награда за ферплей взе Алекс Малинов от ФК „Кюстендил“, най – полезен играч Теона Галабовска от Беласица Струмица, а голмайстор е Йоаким Георгиев от Академия Постолов Пандев.

Добавете Вашия коментар

TOP