Кметове от Симитлийско победиха горски на футбол

03 Ноември 2018 | 10:26
0 коментара
Спорт

Кметове от община Симитли, начело с общинския управник Апостол Апостолов, победиха служителите на Държавно горско стопанство-Симитли в приятелска футболна среща.

Атрактивният, но не и равностоен, двубой се игра на изкуственото игрище в село Полена. Още в първата минута управниците показаха, че ще доминират в мача и поведоха с 1:0.

Два гола за победата им вкара кметът на село Сушица - Георги Митрев.  Апостолов също се отличи с попадение, както и кметът на Брежани - Благой Стефанов. Директорът на ДГС - Иван Герин, непрекъснато надъхваше съотборниците си, но в крайна сметка горските отстъпиха в крайния резултат с 2:6. Отлични вратарски умения показа кметът на Черниче - Георги Стефанов, който отрази няколко опасни удара на противника.

След двубоя кметът на село Крупник – Иванка Чакалска, от името на публиката награди кмета на община Симитли - Апостол Апостолов, и директора на ДГС-Симитли - Иван Герин, със специални плакети. Те бяха отличени, че обединяват своите колеги и служители чрез спорта. 

Добавете Вашия коментар

TOP