Кирил Добрев за записа от „Позитано”: Аз съм емоционален човек. Няма да вляза в компроматна война

26 Юни 2020 | 18:25
1 коментара
Политика

"Нямам намерение да коментирам оперативната си работа на "Позитано" 20. Битието ми винаги е било свързано с това. Няма да коментирам работни срещи". Това заяви в предаването „Плюс-минус.

Коментарът след новините” зам.-председателят на БСП Кирил Добрев. "Компроматите обаче не намаляват силата на опонента, а намаляват доверието у този, който ги е извадил. Подобен стил и метод на работа не одобрявам. Мръсната игра винаги носи негативи за този, който я прилага", каза той относно изтеклите записи от камерите в централата на "Позитано" 20, на които се вижда как възниква спор между Добрев и Евгений Белий, който бързо прераства в бой и закани, отправени към "човека на Нинова".

„Цялата видеосистема се управлява от председателя на партията. Отговорникът по административните въпроси е на нейно лично подчинение”, поясни Добрев.

"Този запис, за да излезе, разрешение е дала госпожа Нинова и никой друг. Преди няколко седмици излезе запис от заседание на парламентарната група в медиите. Има много камери на "Позитано" и се записват гласуванията", каза Добрев.

"Тези неща няма да променят намерението ми и желанието ми да видя едно различно БСП. Аз съм емоционален човек. Дори не съм имал контакт с лицето", заяви социалистът. Той заяви, че няма провалено организационно мероприятие: "Желанието на някои хора да използват членската маса на БСП за лична употреба, няма да допусна", каза Добрев.

Според него е важно на преден план да излязат лица, на които обществото има доверие.

"Няма да вляза аз в компроматна война. Винаги съм казвал "Долу ръцете от компроматите". Те ни играят лоша шега и винаги в 90-тата минута губим и парламентарните избори и останалите", заяви той.

По думите му трябва да се възстанови диалогът на партията, който е разрушен от години. "Аз знам какво искам и от какво имат нужда моите другари - от диалог и да седнем на една маса, да уважаваме мнението си и да имаме обща цел", каза Добрев. За Евгений Белий, Добрев заяви, че това е човек, който Нинова бързо развила в йерархията.

„Четири години не съм му чул гласа, вчера беше с точни и ясни указания”, заяви Добрев. Добрев обясни, че в БСП предстоят още 150 конференции, които трябва да се проведат до 12 август. След това започва вътрешнопартийната кампания за избор на председател.

„Аз подкрепям вътрешно партийния избор. Всеки социалист има право да мнение. Винаги съм си представял голям отбор, чиято цел е да спечели парламентарните избори. БСП е като стара къща, която трябва да се научим да живеем заедно“, каза още Добрев.

"Не ме притесняват Мая Манолова и Слави Трифонов, а паразитиращите партии около БСП. Партията ни трябва да е предвидима, а не да си променя позицията през ден", допълни социалистът. Кирил Добрев за записа от „Позитано”: Аз съм емоционален човек. Няма да вляза в компроматна война.Епицентър

 

 

Кирил Добрев за записа от „Позитано”: Аз съм емоционален човек. Няма да вляза в компроматна война

 

Добавени коментари

от запаса публикува:
28 Юни 2020 | 13:17
Кире това не са компромати млади момко това са факти.Тези камери за това се слагат да СНИМАТ.Колкото до твоята емоционалност пази си е за в кьщи.Щом в родния край не те искат .

Добавете Вашия коментар

TOP