Каракачанов: Подкрепа за реформаторите само ако се вдигнат пенсиите

15 Декември 2016 | 08:19
0 коментара
Политика
Каракачанов: Подкрепа за реформаторите само ако се вдигнат пенсиите
Ако ГЕРБ стоят на позицията, на която бяха преди десет дни, когато ние щяхме да вземем мандата, няма да има правителство. Все пак всичко се случва в България, но все пак смятам, че няма да има такова. Това заяви лидерът на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов в ефира на БНТ.

"Ние имахме предварителен разговор по покана на Реформаторите и заявихме приоритетите си. На първо е да се спрат ниските доходи и пенсии. Писна ми политици да говорят, че нямат 800 млн. лева да вдигнат пенсиите и няма пари за най-бедните, а да хвърлят милиарди левове в саниране", заяви политикът.

Той добави, че на второ място в приоритета им е темата с миграцията. "Искаме сериозна охрана по границата. Ненормално е да си хвърлил толкова пари за оградата, а камерите да не работят, защото нямало пари за батериите", заяви Каракачанов.

"Хората от малките населени места са оставени на произвола на съдбата – с ниски пенсии, без здравеопазване. Вижте Хитрино –хората се чудят как има такива сгради в 21 век, говорим преди експлозията", каза той.

"Ние сме сложили 4-5 теми на масата и това са теми, които от години говорим. Цинично е да казваш, че няма пари за това и това, а вчера да сложиш втори милиард за саниране", добави Каракачанов.

"Много грозно започна да се получава предизборно. Няма да се възползвам от проблема с Хитрино, за да си правя политически пиар като други", изтъкна политикът. БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP