Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград

12 декември 2017 | 20:17
0 коментара
Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград

Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач. Днес от 18.00 часа благоевградчанинът представи пред любопитните малки слушатели „Коледна приказка за най- малките“. Фоайето на Община Благоевград за втора поредна вечер се превърне в приказен кът. Около елхата, със сладки, чай и топло мляко, освен приказка имаше и много изненади от батко Съни, който раздаде на всички малчугани шоколадови яйца.

„Часът на приказния разказвач“ продължава в сряда, в познатия час- 18.00, в приказния кът във фоайето на Община Благоевград. С музика известният рок музикант Васко Кръпката ще разкажа „Приказка за блуса и рокендрола“. Отново са поканени всички малки и големи почитатели на приказките.

Светослав Дяков е български футболист, който от юни 2011 г. се състезава за отбора на ПФК „Лудогорец“.  

Кариерата му започва като юноша на „Пирин“- Благоевград. През 2016 година благоевградският футболист грабна приза „Посланик на спорта“ по време на церемонията „Спортист на годината“.

През същата година, капитанът на „Лудогорец“ бе отличен по време на „Личност на годината“ в категория „Спорт“.

Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград снимка 1Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград снимка 2Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград снимка 3Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград снимка 4Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влезе в ролята на приказен разказвач тази вечер в Благоевград снимка 5

Добавете Вашия коментар!