Капитанът Ивелин Попов се отказа от националния отбор!

17 ноември 2019 | 16:24
0 коментара
Капитанът Ивелин Попов се отказа от националния отбор!

Капитанът на България – Ивелин Попов, обяви, че квалификацията с Чехия ще е последният мач, в който ще носи националната фланелка!

„Надявам се да започна от първата минута, утре ще ми е последният мач за националния. Изчаках да се класираме за баражите – успяхме. През Лигата на нациите. На 32 години съм, имам 90 мача, от 12 години съм част от отбора. Трябва да се смени поколението”, обясни Попето.

„Като капитан искам да се извиня на Борислав Михайлов, че не изпълнихме мечтата му - да се класираме на форум“, подължи той.

„Никой не може да ми подсказва, така е редно. Пътят ми е бил трънлив, но аз съм го минал. Имало е и победи, и загуби, които болят. Трудно намираш себе си след пораженията. Младежите играят добре и има раздвижване, нека им се дава път", каза още Ивелин.

"Всеки човек трябва да осъзнае кога е дошло времето, така го чувствам. Ще се концентрирам върху клубния си тим и ще бъда най-големият фен на националния отбор. Надявам се след мен също да има отдадени футболисти като мен, които да не пропускат лагери, да изкарат 12-15 години. Искам футболистите да попиват от Георги Дерменджиев и другите треньори, защото без този процес не става. От треньорите най-близки усещам Станислав Генчев, Петър Хубчев и Георги Дерменджиев", завърши Попето. Пирин спорт


Добавете Вашия коментар!