Как водопроводчикът от с.Кулата Георги Йовчев и дъщеря му "Мис Бикини" 2006 Борислава Йовчева си купиха къща за милиони в Барселона

11 юли 2018 | 19:23
1 коментара
Как водопроводчикът от с.Кулата Георги Йовчев и дъщеря му "Мис Бикини" 2006 Борислава Йовчева си купиха къща за милиони в Барселона

Как водопроводчикът от петричкото село Кулата Георги Йовчев и дъщеря му "Мис Бикини" 2006 Борислава Йовчева си купиха къща за милиони в Барселона.

В социалната мрежа Фейсбук "ври и кипи" след извънрендното предаване „Евродикоф“ по телевизия Евроком, където се коментира за къщата на любовницата на Бойко Борисов в Барселона.

Това е най-коментираната тема в Югозапада през последното денонощие.

Въпреки това, Борисов категорично отрича всякакви твърдения.  

С тези документи проследяваме произхода на парите, прехвърлени във фирмите на Мис Бикини 2006, Борислава Георгиева Йовчева в Барселона. В двете фирми, регистрирани на адреса на придобитата къща на ул. Францеск Ривалта 8, има активи за близо 5 млн. евро. И двете фирми нямат реална дейност. Интересното е кой осигурява тези пари? Вижте документите!

1.На адреса на къщата в Барселона на ул.Францеск Рибалта 8 има регистрирани две фирми - Numin Invest SL и Ema BGS SL. Собственици и управители са Борислава Георгиева Йовчева и нейния баща Георги Станков Йовчев.

а снимка 1

2.По-близък план на предния документ, с който става ясно името на управителя и собственик на фирмата - Борислава Йовчева.

а снимка 2

3.Numin Invest SL се управлява от Борислава Георгиева Йовчева и нейния баща, Георги Станков Йовчев.

а снимка 3

4.Михайлидес упълномощава бизнесмена Йордан Христов да го представлява в България за всичко, свързано с основният им актив - "Спортни Имоти Приморско" АД.

а снимка 4

5.Номинален собственик на Palms Enterprises (Nicosia) е 64-годишен грък, Никос Михайлидес.

а снимка 5

6.Англиийската версия на документа, с който собственик на Palms Enterprises назначава Йордан Христов и Иван Саздов за директори на българското си дружество в Приморско.

а снимка 6

7.През юни 2013г управител на Numin Invest SL става бащата на Борислава Йовчева и Станко Йовчев - Георги Станков Йовчев.

а снимка 7

8.С дата 27 август 2013 година във фирмата са апортирани 1 750 000 евро от кипърската офшорка Palms Enterprises представлявана от Силвия Илиева Николова - съпруга на бизнесмена Йордан Христов, смятат за човека на ГЕРБ за Южното Черноморие.

а снимка 8

9.Управител на другата фирма - Ema BGS SL e отново Георги Станков Йовчев.

В твърде лаконично писмено интервю за журналиста Сашо Диков премиерът Бойко Борисов отрече твърденията, че е купил къща на манекенката Борислава Йовчева в Барселона.

 

Ето пълния текст на интервюто с премиера Борисов, показано в предаването "Евродикоф":

Запознати ли сте с видеоматериала, пуснат в социалните мрежи, наречен „Да спрем разграбването на България“? Тук се правят внушения по Ваш адрес, свързани с манекенката Борислава Йовчева, нейната къща в Барселона и нейното участие в редица фирми. Какъв е коментарът Ви за това видео?

Не съм запознат. Както ви е известно, напоследък станахме свидетели на множество фалшиви новини и внушения по мой адрес от анонимни автори.

На 26.02.2016 г. в парламента Ви попитах как ще коментирате информацията, че сте подарили къща в Барселона на своя метреса за 1.5 млн. евро. Тогава отговорът Ви беше „Който намери къщата, да я вземе“. Имате ли нещо да добавите с оглед на видео материала, посочен по-горе?

Категорично това не е вярно. Няма какво повече да добавя и сега.

В публикация на в-к „Марица“ от 18.11.2013 г. четем: „Столичната клюка гласи, че Бойко е кандидат-зет на Станко Йовчев“ /брат на Борислава Йовчева/. Познавате ли Борислава Йовчева и какви са или какви са били отношенията Ви с нея?

Не.

В интервю за сп. LOVEstyle от месец юни 2012 г. казвате: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”. Борислава Йовчева ли визирате?

Не.

На страницата на „Биволъ“ във Фейсбук се задава въпросът: „Г-н Борисов, имате ли дете от госпожа Борислава Йовчева?“. Въпреки свръх деликатния характер на въпроса, искрен и убедителен отговор би пресякъл лавина от коментари по темата.

Не.

Как ще коментирате цитираните във видеото имена на хора и фирми? Каква информация имате за тях и какви са връзките ви с тях?

Фалшиви новини вече не коментирам. Скалъпената история с гръцкия остров ми е обеца на ухото.

В предаването "Евродикоф" миналата вечер бизнесменът Александър Чаушев заяви, че показаната къща в Барселона във видеоклипа на Facebook групата "Да спрем разграбването на България" е негова.

Моя е собствеността, аз не го отричам, всичко е законно, по най-перфектния начин направено, регистрирано, заяви  Александър Чаушев, но категорично отказа да отговори дали манекенката Борислава Йовчева живее във въпросната къща.

Е, това не мога да го коментирам, това е личен въпрос, каза той.

Чаушев отказа да отговори колко е платил за къщата и откъде са парите: "Е, няма да ви отговоря на този въпрос, защото той е некоректен. Не се задават такива въпроси в цивилизованите общества за пари".

С "Лукойл" нямам нищо общо от 14 години, освен че участвам в едно спортно сдружение, което спонсорира баскетболния отбор - то е с идеална цел, в управителния му съвет съм, каза още бизнесменът.

Виж тук извънрендното предаване „Евродикоф“...

а
 

П


до коЛЕНИН публикува:
12 юли 2018 | 13:59
Пак се пробутват внушения и доказано фалшивото аудио на Янева,която призна,че записите са режисирани,сега се представя,като автентичн,и като главно доказателство,макар ,че човекът,който го е правил си призна ,по няколко телевизии,че са правени дори репетиции преди 8аписите.

Добавете Вашия коментар!