Извънредно в Pirinsko.com! Двама от строителния отдел в община Благоевград с коронавирус

17 Юни 2020 | 16:23
0 коментара
Общество

Двама от строителния отдел в община Благоевград са дали положителна проба за коронавирус, разбра Pirinsko.com

Както писахме, главният архитект на Община Благоевград Васил Тинчев преди ден бе диагностициран с коронавирус, настанен е в инфекциозно отделение на МБАЛ.

В петък миналата седмица, архитект Тинчев се е почувствал отпаднал, направен му е бърз тест, който се оказал поожителен.  Архитектът към момента се чувства добре. 

Вчера кметът на Благоевград Румен Томов разпореди пълна дезинфекция на цялата община и тя остана затворена, РЗИ започна изследване на служители на общинската администрация. 

Тази сутрин, градоначалникът направи специално изявление по темата пред журналисти и увери, че заразени сред изследваните - няма, и общината започна работа в 08:30 часа.

Кметът Румен Томов конкретизира още, че заповедта за задължително носене на предпазни средства в сградата на общината, както от граждани, така и от служители, остава в сила. 

"Вчера имаше притеснение у служителите, някои даже трепереха от страх, но днес стана ясно, че основание за притеснение няма. Нека и гражданите са спокойни, когато идват в общината за услуги", допълни кметът. 

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP