Изследват с бързи тестове за коронавирус хора от Добринище

10 Април 2020 | 14:02
8 коментара
Общество

Изследват с бързи тестове хора от Добринище.

Около 40 души са се записали в предварителния списък, но броят им до края на деня ще бъде по-голям, тъй като желание да се изследват са заявили и хора, които не са се записали. Изследването е платено и се извършва с бързи тестове, които са на цена от 30 лева. Хората ще ползват 20% отстъпка от цената и реално ще заплащат по 24 лева.

Останалите ще поемат с лични средства кметът на Добринище Петър Галчев и депутатътАлександър Мацурев, с чието съдействие са осигурени тестовете.

Изследването започна в 10:00 днес и ще продължи до 16:00 часа, когато ще станат ясни и резултатите. Очакванията на кмета Галчев да се изследват около 80 души./струма/ 

Добавени коментари

До "Банско" публикува:
11 Април 2020 | 20:39
Е не си справедлив!Тези,които изброяваш действително са богати,но не помисли ли,че те сега са се охарчили около миналите избори? Знаеш ли що пара похарчиха,за да вземат властта? Е-е,сега пари нема-действай! А и Гошенцето Икономово се много охарчи около дворецът със златните бидета и сега и той не-ема,нема ни стотинка,оти и приходи нема!
Двоен аршин: публикува:
11 Април 2020 | 09:54
Има и такива хора: когато е за работа,за ски-училища,за училища е хубаво в Банско.А сега,когато Банско е заразено от ВЪНШНИ фактори-ще плюем и сочим с пръст Банско.Впрочем това си е "в кръвта" на българина.
Нищо друго публикува:
11 Април 2020 | 09:42
Това не е нищо друго освен набиване на ПОЛИТИЧЕСКИ КЛИН между хората в една община!!! Спрете се!
Към "позорния" публикува:
10 Април 2020 | 23:25
Натриха гъзът на Бойко Борисов! Неговият човек,за да злепостави кметът,който не е от ГЕРБ,е решил да си прави Пи аР на гърба на партията.По неведоми пътища се е снабдил с няколко теста,с които сега ще се хвали в Добринище и ще "оклечи очите" на банскалии и кмета им,че който "не е с нас" ще гледа от страни! Това е партията на Бойко,която гледа на всички "еднакво".Просто Тиквата от Банкя се е заобиколил с подобни боклуци.За никой не е тайна висотата на умствения багаж на Петър Галчев и Сашко Мацурев! Гербаджии иначе не са по разделението на хората!
Запознат публикува:
10 Април 2020 | 22:09
В Банско също платено се тестват много хора, но никой не е тръгнал да си прави реклама. Всяка лаборатория прави тези тестове срещу 25 лева. Хората в Банско искат да бъдат масово тествани БЕЗПЛАТНО, тъй като това е необходимо за показване и доказване на резултата от карантината, която пък бе наложена от правителството. И ще настоявами и ще чакаме, докато това се случи. Нека не ползваме невидимото зло за политическа реклама!
Разложанин публикува:
10 Април 2020 | 21:16
В Добринища са добре , ми ние в Разлоч кога че се сетиме да напреиме нещо подобно , а Герчев ? Откеето има извънредно положение сте станали неми и секой си връти далаверите - кой с предпазни маски , кой заместник с дезинфектанти , продавани на приближени институции и фирми?! После кее нема да се градаа кащи за седмици , кее нема да се дигаа цехове за пиялка за 2 месеца?? Гешев , ела в община Разлог !!!
Банско публикува:
10 Април 2020 | 17:08
В Банско има много богати хора, защо не купят тестове? Защо не дарят нещо? Е къде са сега братята,Еринини, Ангелинини, Джолеви, Колчагов, видните бизнесмени. Къде са? Еееее жалко. Тумбе, Ванчик, Г. Бенин. Малко ли откра. днахте
позор публикува:
10 Април 2020 | 14:44
Пак натриха носа на кмета на Банско,позор за града,зависим човек,позор!Пак селата изпревариха оправните и с претенции банскалии - без покритие- Браво на Добринище-натриха носа на курорта с претенции.

Добавете Вашия коментар

TOP