Изненада! Ето къде се появи Цветанов

17 Август 2019 | 11:07
4 коментара
Култура

12-ият Международен фестивал на Фолклорната носия в Жеравна започна с най-голямата политическа изненада за предизборния период, съобщава „Флагман“.

След като реално от близо три месеца (31 май, б.а.) доскорошният зам.- председател на ГЕРБ Цветан Цветанов отсъстваше от публичното пространство, тази вечер той и съпругата му Десислава бяха забелязани сред народа, облечени в народни носии.

Семейство Цветанови бяха посрещнати от кмета на Котел Коста Каранашев.

Добавени коментари

Въпрос публикува:
18 Август 2019 | 10:50
От толкова ЧОВЕЦИ присъствали на събора-точно този идиот ли трябваше да показвате?! Че с какво е заслужил повече от другите?! Сега той е НИКОЙ!
Нормално е... публикува:
17 Август 2019 | 22:15
...жив човек е! Но като знае колко е омръзнал на народа през изминалите години,ако е нормален нека малко да се снижи!Явно той няма представа за това.Оня ден взел да се пъчи и по центъра на Банско.Какво цели с това? Да ни покаже,че идват избори и той пак ще бъде онбашия и да показва на хората,че той пак е тук?! А грешка правят и медиите,че само ни го набутват в сурата.Ама СТИГА ВЕЧЕ - няма да ни стане по-симпатичен.НАПРОТИВ-с всяко явяване ни става все по-омразен.Разбира се не само той! А и тоя кмет на Котел акъл има ли? Цв. Цв. ВЕЧЕ НЕ Е НИКОЙ!
Gerb публикува:
17 Август 2019 | 13:07
Да му еба маиката на тоя мръсник
Ради публикува:
17 Август 2019 | 12:33
Сладуран,да го изям.

Добавете Вашия коментар

TOP