Инж. Евгений Терзиев е новият зам. кмет по строителството в Благоевград, д-р инж. Василиса Валеова поема „Култура и хуманитарни дейности“

22 Ноември 2019 | 16:10
0 коментара
Политика

Екипът на новия кмет инж.Румен Томов от днес е допълнен с още двама заместници.

Инж. Евгений Терзиев  е новият зам.кмет по строителството, а  д-р инж. Василиса Валеова поема „Култура и хуманитарни дейности“.

Инж.Евгений Терзиев е роден през 1965 г. и е работил дълги години в Басейнова дирекция – Благоевград, постъпил е на работа там още през 2003 г. Впоследствие е повишен на длъжност началник-отдел „Разрешителни“, откъдето е освободен през 2011 г. от бившия вече директор Радослав Георгиев. След като напуска системата, Евгений Терзиев започва работа в частния сектор.

Д-р инж. Василиса Валеова е магистър – инженер “Компютърни системи и технологии“, квалифицирана в обучението по Информатика и ИТ и специализация по Икономика и мениджмънт, доктор по Методика на обучението. 

Новият зам.кмет е един от най-утвърдените специалисти в областта на информатиката и информационните технологии  и има 25-годишен професионален трудов стаж. Започва кариерата си като учител в Езиковата гимназия, след което 18 години бе старши експерт по информатика и ИТ в Регионалното управление на образованието Благоевград.

Д-р инж .Валеова е възпитаник на 3 ОУ , Математическата гимназия.Има магистърска степен по „Компютърни системи и технологии“ от Техническия университет в София, специализация по Икономика и мениджмънт,СДК „ Учител по информатика и ИТ“

Добавете Вашия коментар

TOP