Хотелите в Сандански препълнени за „Пирин фолк”, туристи от Гърция, Македония и Сърбия окупират курортната община

21 август 2017 | 15:33
0 коментара
Хотелите в Сандански препълнени за „Пирин фолк”, туристи от Гърция, Македония и Сърбия окупират курортната община

„Пирин фолк” препълни хотелите в Сандански и региона, които се пръскат по шевовете от туристи.

Легловата база в тях от около месец е заета на 100 % за предстоящия празничен уикенд 25-28.08.2017 г.  и вече трудно биха могли да се намерят свободни помещения, от които да се възползват гостите, които не са направили своите резервации до този момент, обявиха от Сдружението на хотелиерите, ресторнатьорите и туроператорите в курортната община.

От там допълниха, че се очаква тазгодишното юбилейно издание на фестивала да бъде организирано и проведено на изключително високо ниво, като гостите на събитието може да очакват много положителни емоции, много приятни изненади и награди.

Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите с председател Иван Терзиев оказва пълно съдействие и подкрепи на 100 % организаторите на фестивала - Община Сандански и Мюзик Медия Клъстер.

Местните хотели също предоставят възможности за настаняване и помещения на участниците и организаторите на събитието, както и за гостите на фестивала и града, които се очаква да бъдат от цяла България. 

Очакват се още и Гости от съседните Гърция, Македония и Сърбия, които да се насладят на юбилейното издание на емблематичния фестивал за града

Тазгодишният фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство „Пирин Фолк“ Сандански ще чества своето юбилейно XXV-то издание и ще се проведе в три фестивални вечери – 25, 26 и 27 август.

На 25 август /петък/ ще се проведе за първа година „Детски Пирин Фолк“ Сандански – конкурс за деца за изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област.

На 26 август /събота/ ще се проведат двата конкурса: за нова авторска македонска песен и за изпълнителско изкуство.

На 27 август /неделя/ ще се проведе Гала-вечер с награждаване на победителите.

 

 

 

 


Добавете Вашия коментар!