Хороскоп за 9-ти септември!

09 Септември 2018 | 08:38
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Неделя е нер­вен ден и по­ве­че­то от Овен ще се чу­дят с как­во по-нап­ред да се спра­вят. Не­у­рав­но­ве­се­ни сте, лип­с­ва ви вяр­на ко­о­р­ди­на­ция и то­ва мо­же да до­ве­де до греш­ки. Вни­ма­вай­те, по­доб­но по­ве­де­ние мо­же да ви кос­т­ва мно­го неп­ри­я­т­нос­ти. За мно­зи­на от вас ос­но­вен проб­лем за де­ня са фи­нан­си­те, на­со­че­те ця­ло­то си вни­ма­ние в та­зи об­ласт, за да не по-следват загуби.

ТЕЛЕЦ

Днес за Тел­ци­те въз­ник­ват труд­нос­ти, ко­и­то мо­гат да бъ­дат при­чи­не­ни от ваш при­я­тел или чо­век, на ко­го­то раз­чи­та­те. Зас­т­ра­ше­ни са пар­т­ньор­с­ки­те от­но­ше­ния и не е из­к­лю­че­но скъс­ва­не на връз­ки. Слу­жеб­ни­ят ден съ­що е нап­рег­нат и е доб­ре да бъ­де­те при­леж­ни и из­пъл­ни­тел­ни спря­мо за­да­чи­те и изис­к­ва­ни­я­та към вас. Дис­тан­ци­рай­те се от спор – ще за­гу­би­те.

БЛИЗНАЦИ

Близ­на­ци­те са из­к­лю­чи­тел­но дип­ло­ма­тич­ни, ком­би­на­тив­ни и ста­ра­тел­ни в дейс­т­ви­я­та си днес. Неделя но­си фи­нан­сов ус­пех и ра­дост от кон­так­ти­те, но и те­жък про­фе­си­о­на­лен ден. Въз­мож­ни са кон­ф­рон­та­ции и ра­зо­ча­ро­ва­ния за вас, при­чи­не­ни от на­чал­ник. Не опит­вай­те са­мо­раз­п­ра­ва, а по­тър­се­те съ­дейс­т­вие от дру­го вли­я­тел­но мяс­то или прос­то прег­лът­не­те оби­да­та.

РАК

За Ра­ци­те неделя се очер­та­ва ус­пеш­на въп­ре­ки при­тес­не­ни­я­та ви и пси­хи­чес­ка­та за­тор­мо­зе­ност. То­ва със­то­я­ние е плод на лю­бов­ни проб­ле­ми или та­ки­ва с де­ца­та. Впро­чем ус­пя­ва­те да не из­да­де­те нас­т­ро­е­ни­е­то си и то­ва е най-важ­но за про­фе­си­о­нал­на­та ви за­е­тост през де­ня. Тук въз­ник­ват но­вос­ти или про­ме­ни, ко­и­то изис­к­ват да по­ка­же­те лич­но­то си от­но­ше­ние.

ЛЪВ

Неделя е дос­та емо­ци­о­на­лен ден за Лъ­во­ве­те, ка­то за мно­зи­на от вас се ха­рак­те­ри­зи­ра с пъ­ту­ва­не. Бла­гоп­ри­я­т­но раз­ви­тие имат фи­нан­со­ви­те ви въп­ро­си, но не без труд­нос­ти за пре­о­до­ля­ва­не. При сре­щи и кон­так­ти е не­о­б­хо­ди­мо да раз­чи­та­те на ли­чен чар и въз­мож­нос­ти за спра­вя­не, без да под­це­ня­ва­те ав­то­ри­те­та на дру­ги­те. У дома ви очакват изненади.

ДЕВА

За Де­ва неделя се свър­з­ва с уреж­да­не на чуж­ди въп­ро­си или спра­вя­не с га­фо­ве на дру­ги хо­ра. Не са из­к­лю­че­ни неп­ри­я­т­ни съ­о­б­ще­ния и дос­та труд­нос­ти на ра­бот­но­то мяс­то. Ор­га­ни­зи­рай­те се и бъ­де­те стрик­т­ни в из­пъл­не­ни­е­то на за­дъл­же­ни­я­та си. Не из­пус­кай­те нер­ви и емо­ции пред ко­ле­ги и на­чал­ни­ци. Нап­рег­нат ден при бизнесмените, възможни загуби.

ВЕЗНИ

За Вез­ни­те то­зи ден се явя­ва твър­де неп­ри­я­тен и за­тор­мо­зен. Ни­що чуд­но да ви се на­ла­га да се съ­о­б­ра­зи­те с не­и­з­год­ни кла­у­зи, ли­це­мер­ни вза­и­мо­о­т­но­ше­ния или прос­то взи­ма­не на те­жък из­пит. Във всич­ки слу­чаи усър­ди­е­то ви ще да­де доб­ри ре­зул­та­ти, не­за­ви­си­мо от ком­п­ро­ми­са, кой­то пра­ви­те със се­бе си. Слу­жеб­ни­ят ден мо­же да бъ­де ус­пе­шен.

СКОРПИОН

Лош ден за же­ни­те Скор­пи­о­ни, свър­зан с не­у­дов­лет­во­ре­ние и до­ри обид­ни си­ту­а­ции за вас. Проб­ле­мът най-ве­ро­я­т­но е фи­нан­сов или со­ци­а­лен при ня­кои. В до­ма съ­що има труд­нос­ти, ко­и­то до­пъл­ни­тел­но на­е­лек­т­ри­зи­рат об­с­та­нов­ка­та. Вни­ма­вай­те, из­бяг­вай­те скан­да­ли­те. Слу­жеб­на­та неделя съ­що е мно­го нап­рег­на­та и не са из­к­лю­че­ни не­о­чак­ва­ни об­ра­ти за ня­кои от вас.

СТРЕЛЕЦ

За Стрел­ци­те неделя се ха­рак­те­ри­зи­ра с пъ­ту­ва­не по па­рич­ни въп­ро­си. Не­о­б­хо­ди­ми са сво­е­в­ре­мен­ни дейс­т­вия за спра­вя­не по да­де­ни въп­ро­си. На ра­бот­но­то мяс­то има проб­ле­ми, ко­и­то ед­ва ли ще раз­ре­ши­те с раз­п­ра­вии. По-ско­ро мо­же­те да се ком­п­ро­ме­ти­ра­те. Най-доб­ре по­тър­се­те съ­ве­та на ше­фо­ве­те. Си­ту­а­ци­я­та е ком­п­ли­ци­ра­на и се на­ла­га да под­хо­ди­те мно­го де­ли­кат­но.

КОЗИРОГ

При вас се наб­лю­да­ва ус­по­ко­е­ние днес от­нос­но се­мей­ни­те или лю­бов­ни­те вза­и­мо­о­т­но­ше­ния. Ня­кои от Ко­зи­рог мо­же да за­ми­нат до дру­го на­се­ле­но мяс­то по лю­бов­ни при­чи­ни. За спра­вя­не с па­ри­чен проб­лем се на­ла­га го­ля­ма ком­би­на­тив­ност. Ра­бот­ни­ят ден е ус­пе­шен, при ус­ло­вие че сте пред­паз­ли­ви в кон­так­ти­те си. Доб­ре е да бъдете диплома-тични днес.

ВОДОЛЕЙ

В неделя не лип­с­ват проб­ле­ми за Во­до­ле­и­те. Мо­же­те да ста­не­те при­чи­на за се­ри­о­зен скан­дал днес. Ня­кои от вас до­ри умиш­ле­но мо­гат да го пре­диз­ви­кат, но ще сгре­ши­те и по-къс­но ще съ­жа­ля­ва­те. Доб­ре се спра­вя­те с про­фе­си­о­нал­ни­те си за­да­чи, но въп­ре­ки че сте це­не­ни ка­то про­фе­си­о­на­лис­ти, не е из­к­лю­че­но да има­те проб­ле­ми с на­чал­ни­ци­те.

РИБИ

Ри­би­те са дейс­т­ве­ни и въз­на­ме­ря­ват на вся­ка це­на да се спра­вят с важ­ни­те им за де­ня за­да­чи. Ве­ро­я­т­но раз­чи­та­те на не­о­б­хо­ди­ми­те пред­пос­тав­ки и има­те ос­но­ва­ние, но не за фи­нан­со­ви въп­ро­си. Наб­лег­не­те на слу­жеб­ни­те си ан­га­жи­мен­ти, ко­и­то да­ват ус­пех, осо­бе­но ако са свър­за­ни с пъ­ту­ва­не. То­ва да­ва па­рич­но въз­наг­раж­де­ние, но изис­к­ва мно­го дип­ло­ма­тич­ност.

Добавете Вашия коментар

TOP