Хороскоп за 22 септември!

22 Септември 2018 | 07:03
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

В съ­бо­та ще се на­ло­жи да взе­ме­те са­мос­тоя­тел­но ре­ше­ние. Не се под­да­вай­те на из­ку­ше­ние­то да прех­вър­ли­те от­го­вор­нос­тта на някой друг. В ра­бо­та­та няма­те нуж­да от ни­как­ви съ­ве­ти, трябва по-тясно да об­щу­ва­те със се­мей­ство­то си, да му от­дел­яте по­ве­че вре­ме. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви и уме­ре­ни във всич­ко. Ще ви за­рад­ват но­вос­ти.

ТЕЛЕЦ

Ча­ка ви по­ви­ше­ние на до­хо­ди­те и по­добр­ява­не ус­ло­вия­та на ра­бо­та. Ще се сбъд­нат най-сък­ро­ве­ни­те ви же­ла­ния. Съ­бо­та е ус­пе­шен ден, но не е ло­шо пос­ти­га­не­то на за­мис­ли­те ви да не бъ­де с це­на­та на кон­флик­ти. В лич­ния жи­вот ви ча­кат ра­дос­ти, се­мей­ни­те мо­гат да раз­чи­тат на тро­га­тел­но вни­ма­ние от по­ло­вин­ка­та си.

БЛИЗНАЦИ

Ако се­гаш­ни­те ви проек­ти се нуж­даят от до­пъл­ни­тел­ни вло­же­ния, не се ко­ле­бай­те и ги нап­ра­ве­те. Ра­бо­та­та ви вни­ма­тел­но се наб­лю­да­ва и е въз­мож­но да по­лу­чи­те по­ви­ше­ние. Необ­хо­ди­мо е да ов­лад­ява­те нер­ви­те си, бъ­де­те пред­паз­ли­ви и не до­вер­явай­те на ни­ко­го пла­но­ве­те си. Има­те шанс за уре­жда­не на лич­ни въп­ро­си.

РАК

Съ­бо­та ид­ва с ин­те­ре­си въз­мож­нос­ти от фи­нан­сов и лю­бо­вен ха­рак­тер. Пре­ди да пред­прие­ме­те как­во­то и да би­ло, по­тър­се­те из­чер­па­тел­на ин­фор­ма­ция и се въз­дър­жай­те от из­бър­зва­не. Проб­ле­ми­те в до­ма, кои­то до­се­га са­мо се тру­па­ха, ще на­мерят ус­пеш­но ре­ше­ние. Вни­ма­вай­те да не до­пус­ка­те греш­ки.

ЛЪВ

Ако се за­ни­ма­ва­те с тър­го­вия, ви оча­ква мно­го бла­гоп­рия­тен об­рат на съ­би­тия­та. Пред­прие­ма­чи­те меж­ду вас мо­гат да рис­ку­ват, тъй ка­то ус­пе­хът им е обе­зпе­чен. Въз­мож­но е да се сблъс­ка­те с някои проб­ле­ми на ра­бот­но­то място, ще ги прео­до­лее­те с про­фе­сио­на­ли­зъм и край­ни­те ре­зул­та­ти ще ви рад­ват. Из­бягвай­те спо­ро­ве.

ДЕВА

Денят се свър­зва с мно­го ан­га­жи­мен­ти, дей­ствай­те пред­паз­ли­во, за да си спес­ти­те до­пус­ка­не на греш­ки. Из­бягвай­те кон­фронта­ции  в ра­бо­та­та, осо­бе­но с по-висшес­тоя­щи. Раз­чи­тай­те на прия­те­ли­те си, ще бъ­дат го­то­ви да ви по­мог­нат във всич­ко и ще се сбли­жи­те в осъ­щест­вява­не­то на мно­го ва­ши тай­ни на­деж­ди.

ВЕЗНИ

Съ­бо­та е нап­рег­нат за мно­зи­на от вас въп­ре­ки бла­гоп­рия­тно­то под­реж­да­не на звез­ди­те за ус­пех и къс­мет. Ин­те­ре­си­те ви са на­со­че­ни в ма­те­риал­на­та об­ласт, къ­де­то за мо­мен­та се наб­лю­да­ват зад­ръж­ки. Не са из­клю­че­ни и някои до­маш­ни проб­ле­ми или та­ки­ва с нед­ви­жи­мо иму­щес­тво, кои­то дъл­го вре­ме сте от­ла­га­ли.

СКОРПИОН

Ако вло­жи­те дос­та­тъч­но уси­лия в но­во на­чи­на­ние, ус­пе­хът му е га­ран­ти­ран. Ще по­лу­чи­те мно­го де­ли­кат­но по­ръ­че­ние на ра­бот­но­то си място. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви и не дей­ствай­те пре­ка­ле­но от­кри­то и на­по­рис­то, тъй ка­то то­ва мо­же да нас­кър­би чувс­тва­та на някой друг. Ще пре­ка­ра­те прия­тна ве­чер в об­кръ­же­ние­то на прия­те­ли.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще по­лу­чи­те по­ви­ше­ние на зап­ла­та­та, ако сте до­ка­за­ли спо­соб­нос­ти­те си. Ако се за­ни­ма­ва­те със собс­твен биз­нес, ще ви се пре­дос­та­ви въз­мож­ност да по­доб­ри­те фи­нан­со­ви­те си пер­спек­ти­ви. Пъ­ту­ва­щи­те с де­ло­ва цел меж­ду Стре­лец няма да съ­жал­яват, тъй ка­то денят ве­щае ус­пеш­но за­вър­шва­не на ан­га­жи­мен­ти­те ви. Ще имате среща с приятели и ще разпускате!

КОЗИРОГ

Твър­де ве­роя­тно е по­ве­че­то от вас да са по­тис­на­ти и с ло­ши пред­чувс­твия, но със­тоя­ние­то им е неоп­рав­да­но и ще имат по­вод да по­добрят нас­трое­ние­то си. Съ­бо­та е мно­го ус­пе­шен за пред­ста­ви­те­ли­те на Ко­зи­рог и ще из­пъл­ни­те бе­зуп­реч­но прог­ра­ма­та си. Осо­бе­но пол­зот­во­рен из­глеж­да денят ви за биз­нес кон­так­ти­те, както и приятелски срещи.

ВОДОЛЕЙ

Ако за днес сте пла­ни­ра­ли из­вън­град­ско пъ­ту­ва­не, не е из­клю­че­но да се про­ва­ли. Не съ­жал­явай­те, денят не е под­ходящ за раз­вле­че­ния. За­дей­ствай­те се във фи­нан­со­ва­та об­ласт. От­кри­ват се из­год­ни ма­те­риал­ни пре­диз­ви­ка­телс­тва, но се пре­по­ръч­ва пред­паз­ли­вост. Из­бягвай­те кон­флик­ти, стре­ме­те се към ос­ве­до­ме­ност.

РИБИ

Съ­бо­та е дос­та нап­рег­нат за Ри­би­те, но от дру­га стра­на е и пол­зот­во­рен. Дей­стви­тел­но не са из­клю­че­ни някои фи­нан­со­ви неп­рия­тнос­ти, но ста­ва ду­ма за не­що вре­мен­но. Не сте ли­ше­ни от шанс за при­до­бив­ки. Днес той е със­ре­до­то­чен в кон­так­ти­те и ра­бо­та­та ви. Зао­би­каляй­те кон­флик­ти и па­зе­те мак­си­мал­но здра­ве­то си! Отлагате посещение при лекаря, направете го най-скоро.

Добавете Вашия коментар

TOP