Хороскоп 6 декември: Свети Николай ще донесе ядове на 3 зодии

06 Декември 2016 | 07:38
0 коментара
Любопитно
Хороскоп 6 декември: Свети Николай ще донесе ядове на 3 зодии
Свети Николай ще донесе ядове на 3 зодии. Вторник ще донесе добри делови успехи за Овните, а Телците да не се отпускат, рано е за почивка. Вижте какво ви очаква и вас!

ОВЕН
Вторник ще донесе добри делови успехи за Овните, днес е най-удобно да разговаряте с влиятелни хора по проблеми в работата ви. Трудности ще имате във финансовата област, някои дори са изчерпали паричния си лимит, но ще могат да разчитат на помощта на приятели. Ще разрешите проблемите си в бизнеса. 

ТЕЛЕЦ
Не се отпускайте, рано ви е за почивка. Насочете усилията си за решаването на парични въпроси, днес имате шанс да постигнете успех. Добре изразена е професионалната ви реализация, което за някои означава нови придобивки. Сега на бизнесмените ще е особено необходима подкрепата на влиятелни административни лица. 

БЛИЗНАЦИ
Богат на възможности е вторник за Близнаци. Очаква ви успех в службата, възможни са важни положителни промени, от които трябва да се възползвате. Успех ще имат пътувания с финансова цел, макар някои да останат недоволни от размера й.

РАК
Много от представителите на този знак днес ще проявят разсеяност, която ще им коства пропуснати важни делови възможности и финансови придобивки. Заемете се сериозно със задачите си, колкото и да ви е трудно. От особена важност са контактите с влиятелни лица. 

ЛЪВ
Днес ще ви налегнат проблеми, които се налага бързо да разрешите. Става въпрос за лична изява на работното място или за промени в дома, които макар и тягостни, ще бъдат за добро. За разлика от Раците, вие трябва да се вслушате в съветите на ваши близки и приятели. Сега имате възможност за решаване на финансовите си проблеми.

ДЕВА
Успешен ден за Дева, мнозина са изоставили страничните проблеми и целенасочено работят на деловия план. Ще постигнете много висок успех, но се нуждаете от чужда подкрепа, няма да я получите точно днес. Някои от знака са насочили усилията си към любовта и интимния живот - внимавайте, ще навредите на семейните си отношения.

ВЕЗНИ
Вие днес ще имате успех в професионалната си дейност и личния живот. Хубаво е да действате съзнателно и да сте изпълнителни. Не се очертават успехи в контактите, срещите ви ще са проблематични или няма да се състоят. Бизнесмените да действат решително, но дипломатично, за да разрешат възникнали неприятности. 

СКОРПИОН
При мнозина от вас са започнали промени и е важно да поддържате внимателно баланса. Редица препятствия ще възникнат днес на пътя ви при финансови дела. Някои се притесняват неоснователно за службата си. Успехите на други са свързани с пътуване или провеждане на преговори. Успех ще имате и при разговори с влиятелни хора.

СТРЕЛЕЦ
Затрупани сте от проблеми, които днес са трудно разрешими, но нещата не стоят толкова зле, колкото ги приемате. В службата просто е необходима повече действеност, за някои се откриват възможности и за придобивки при пътуване, за други успехът е свързан с изоставени разговори, касаещи ново работно място. За успешен финал на деня се изисква вашата активност.

КОЗИРОГ
Денят е успешен, но много от вас не са във форма активно да действат по задачите си. Обстоятелствата обаче ще ви принудят да се стегнете, предстоят ви много срещи и контакти, чрез които можете да постигнете ново развитие на делата. Бизнесмените бдително да наблюдават партньорите си, личи известно отпускане и занемаряване на задълженията при тях. 

ВОДОЛЕЙ
Днес е ден за високи постижения. Това включва не само служебния ви живот, но и личните контакти, бизнеса и евентуални бъдещи ангажименти. Възможностите за парични придобивки са големи при колективна работа. Приятелски контакти могат да преминат в делови. Мнозина днес ще бъдат обвинени в незаинтересованост към семейните проблеми.

РИБИ
Прилежно ще изпълнявате деловите си задачи за вторник. Притеснени сте във връзка с някои домашни проблеми, най-вече финансови, но скоро ще ги разрешите успешно. Сега сте в началото на положителни промени, свързани с финансите ви, очаквайте ги от четвъртък. При бизнесмените това ще предизвика проблеми от страна на съдружници.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP