Хороскоп 27 март! Кошмарен ден за 2 зодии

27 Март 2018 | 02:26
0 коментара
Общество

Овен

Този вторник няма да ви натовари, независимо от факта, че е работен ден. Приготвили сте се за битка, но никой няма намерение да воюва с вас. Отпуснете се. Очакват ви нови приятелства.

Телец

Днес проверявайте щателно информацията, която получите, особено ако касае работата ви. Подлагайте на съмнение всяко описание на ситуация, на която не сте били свидетели. В противен случай може да предприемете грешен ход.

Близнаци

През този ден ще научите тайна информация. Освен това няма да е трудно да отгатнете какво мисли конкуренцията. Доверете се на интуицията, за да имате пълно предимство.

Рак

Това е подходящ ден, в който да започнете нов начин на живот, свързан с подобряване на здравето ви. Поставете си високи цели, за да може да изпълните поне половината от тях.

Лъв

Това е ден, в който ще получите първите резултати от ваша скорошна дейност. Дори да си мислите, че имате за наваксване в работата, сега не е моментът да се натоварвате.

Дева

Очаква ви много активен ден. Ще трябва да се съобразите с темпото. Ако не го мислите толкова, няма да ви е много трудно. Вечерта ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви. 

Везни

Този вторник ще получите подкрепа от околните и най-вече от страна на колегите ви. Вашата задача ще бъде да не пропуснете никого, който заслужава благодарност сред успешния завършек на деня.

Скорпион

Очаква ви приятен и дори безгрижен ден, в който сред задълженията ви ще имате много време за мечти и планове. Представяйте си смело бъдещето, точно такова, каквото го желаете. 

Стрелец

През този ден може да се обогатите материално. Не бързайте да се възползвате, а помислете как най-добре може да инвестирате полученото.

Козирог

През този ден ще ви е трудно да научите истината и как реално стоят нещата. Може би ще ви трябва повече искреност към хората, от които я търсите. В замяна от вас също ще се иска взаимност.

Водолей

Очаква ви сбъдване на желание. Ще получите това, което искате, но е добре да имате добре преценени желания. Полученото няма да може да се върне.

Риби

Денят ще е наситен с много любов, която сте заслужили, но трябва да поддържате. Отношенията имат нужда от постоянна грижа.

 

Добавете Вашия коментар

TOP