Хлапета от Белица "На гости на баба и дядо" мятаха въдици в рибарника на „Rila Fish“

22 Юни 2018 | 17:54
0 коментара
Общество

След вчерашното мероприятие , свързано със световното кино проведено в Туристическия информационен център при читалище „Георги Тодоров-1885“ , децата на Белица обединени в група „На гости при баба и дядо“ днес са на посещение в рибарника на Пешо „Rila Fish“.

От организирания туристически маршрут групата научи за видовете туристически услуги, които предлага туристическа дестинация Белица. Научиха и за удивителната природа на „Природният феномен Белица“ . Докоснаха се до мечтата за всеки риболовец „улов на риба от балканска пастърва“ и до едно прекрасно място, което предоставя отлични условия за риболов и релакс.Щастливи и доволни децата на Белица се завърнаха от туристическия преход до рибарника на Пешо“Rila Fish“ .

Там те научиха от г-жа Мария Ваканова – аниматор в ТИЦ Белица и г-жа Костадинка Лардева за туристическите услуги които предлага комплекса. Най-голямо удоволствие децата изпитаха от улова на риба. Собственика на атрактивния рибарник осигури за малчоуаните безплатен батут.

След кратка почивка в понеделник в читалищната библиотека ги очакват образователни игри от които ще научат как аритметиката може да бъде забавна, а геометрията красива.

Добавете Вашия коментар

TOP