Хаджидимово с призив към кандидатите на БСП: Не бъдете като нашата еврокомисарка Габриел, която забрави за родното си място

23 април 2019 | 09:49
1 коментара
Хаджидимово с призив към кандидатите на БСП: Не бъдете като нашата еврокомисарка Габриел, която забрави за родното си място

Не бъдете като нашата еврокомисарка, която забрави за родното си Хаджидимово! Работете за малките населени места. Тя говори за суперкомпютри и дигитализация, а помни ли болките и проблемите на хората от Хаджидимово?”.

С тези думи се обърнаха жителите на Хаджидимово към кандидатите за евродепутати от БСП за България Петър Витанов и Иван Кръстев, съобщиха от пресцентъра на БСП.

На въпроса какво трябва да се направи, за да се проведат честни избори и да се попречи на управляващите да ги манипулират, Петър Витанов заяви, че основният начин да се победи машината на ГЕРБ е като се гласува масово на 26-ти май.

„Те манипулират изборния процес. Срещу нас работи цялата държавна администраця и единственият начин за противодействие е масовото гласуване. Само когато всички излязат да гласуват на 26-ти май, няма как да фалшифицират общественото недоволство“, каза той.

Иван Кръстев подчерта, че много се говори и пише какви са измеренията на щетите, които това правителство на ГЕРБ е нанесло на България и българския данъкоплатец. По думите му ние не сме в нормална политическа обстановка, защото тя означава състезание на кандидати, на идеи.

„Без по никакъв начин да нападам кандидатите за евродепутати на другите политически сили, че нямат български имена или че в нашата листа на второ място е Петър Витанов, а в листата на ДПС е г-н Пеевски, който със сигурност е по- известен от него смятам, че това което ние, от БСП, предгламе днес и като визия, и като кандидати е най- доброто, което можем да предложим на българското общество“, каза още Иван Кръстев.

Жителите на Хаджидимово споделиха мнение, че държавата трябва да се управлява чрез законите, а не както управляващите го правят- като раздават пари на определени кръгове.

„Искаме в Брюксел да се знае за Хаджидимово, а не като нашата Габриел- да се срамува от нас“, казаха още те.


Браво! публикува:
23 април 2019 | 10:17
Много точен призив:"Хора,гласувайте!".Това е начинът да се преодолее господството на големите партии:БСП и ГЕРБ=БКП! Гласувайте всички за всяка друга партия,но НЕ за тези двете плюс ДПС!Вижте кои са се наклопотили на първите места-Пеевски и Карадайъ?!?! Ако не гласуваме-те вече са определили кои ще влязат! "Протоколите вече са попълнени!" при положение,че ще гласуват само 40%!

Добавете Вашия коментар!