Голямата благоевградска певица, солистка на ансамбъл "Пирин" Стойка Германова навършва днес 60 години

28 Септември 2019 | 18:22
0 коментара
Хайлайф

Голямата благоевградска певица Стойка Германова-солист, артист и хорист на Фолклрен ансамбъл "Пирин" и ръководител на Певческо-инструментално перкусионен ансамбъл "СЕНЬО АРТИСТ" навършва днес 60 години. 

Щастливата юбилярка, реши да отбележи днешния ден, обградена със своите прекрасни и талантливи деца, на които от няколко години е ръководител, заедно със сина си Иван Цонков -солист-оркестрант в Оркестър за народна музика на БНР. Двамата заедно показват на учениците си магията на народната музика и ударните инструменти. 

Госпожа Германова се бе погрижила да нагости децата с любимите им вкусотии, както и да духне свещички заедно с тях. Тя си пожела да бъде жива и здрава, благодари на Бог, че я е дарил с прекрасно семейство и че има възможността да работи работата, която обича свързана с изкуството. Изказа благодарности на децата и родителите им за доверието и че е безкрайно щастлива, да има възможността да им покаже света на музиката и изкуството, така както тя го разбира.

"Когато се събудих днес си казах, ето ме на 60 години, аз имам тази привилегия, тъй като от моето семейство, нито майка ми, нито брат ми успяха да стигнат до тук и аз си давам равносметка, че Бог ме обича, че ме е задържал на земята и ми е дал този шанс да бъда жива днес. Не скривам, че преди две три години се почуствах за малко, че остарявам, но сега с тези прекрасни деца се чувствам по-млада и по-жива от всякога и си давам сметка, че мога толкова много да ги обичам, като свои", сподели пред наш репортер Стойка Германова.

Тя каза, че ще отпразнува юбилея си по грандиозен начин на сцена, с приятели, колеги и семейство, но малко по-напред във времето, когато се освободи от ангажиментите, които има сега.

Pirinsko.com пожелава на рожденичката да бъде здрава, да не спира да пее и да предава магията на фолклора още много дълги години!

Добавете Вашия коментар

TOP