Глад за учители, медици и хотелски персонал в Разлог

12 Септември 2018 | 13:16
5 коментара
Общество

Над 200 свободни работни места обяви Бюрото по труда в Разлог. 

От тях  34 са предназначени за лица с висше образование. Три са обявените позиции в сферата на медицината, търсят се  анестезиолог, хирург и  лекар,инфекциозни болести.

За  Разлог  се търсят и учители по информатика, математика, физика,английски език, френски, немски и руски  език, изобразително изкуство и музика. За Банско е обявено едно място за учител по музика, за Белица - учител по биология, физика и химия, както и учител по информационни технологии, математика, теоретично обучение и музика. 

За Якоруда пък обявените свободни места за висшисти са  8, като всички те са също за учители. Сред обявените длъжности за лица с висше образование са счетоводител и кредитен специалист в банка.

169 са свободните работни места за хора със средно и по- ниско образование. Очаквано, най- много обявени свободни работни места са в туристическият бранш. 

Търсят се камериерки, готвачи, сервитьори, бармани, администратори, миячи. Обявени са и свободни работни места за шивачи, кроячи, дърводелци, машинни оператори, монтьори  и други.

Добавени коментари

Сънчо публикува:
13 Септември 2018 | 02:13
Господа богоизбрани, дано спите дълбоко и спокойно, защото вие го заслужавате, толкова добрини натворихте. Аз като склупявам очи се сещам за Краси Герчев, за Нара Копанарова, такива добри хора, как да не заспиш, обаче когато не мога се сеща за Бойко и за Цецо, в краен случай за Лилето (торбалан), и заспивам сладко сладко. Много е жалко това което го правите, найядохте се, напихте се. България е имала и други оправници доста по-достойно от вас и те са яли и са пили, но поне са направили нещо. Вие какво направихте? Имаме държавници, за да сте депутати трябва да сте поне вишисти, но като гледаме половинате сте със ВИД, останалите партиина школа, нищо че сме демократи, няма да ви пиша проповед защото става късно, и не само ще си загубя времето, но и вие няма да я разберете... само помнете, няма безплатен обяд, искали са да го вкарат още през римскиата империя и там не се е получило, ВИЕ не сте над всичко и ще си понесете гнева на народа като само той си знае. Бог да Ви е на помощ и ЛЕКА НОЩ!
Поклкон! публикува:
13 Септември 2018 | 01:53
В памет на тези които платиха с живота си, за глупостта и некомпетентността, толкова чужда за Община Разход!
Че фаче публикува:
13 Септември 2018 | 00:05
Колкото руминците не сме, влязохме заедно в ЕС, сега ни водят с 2 дължини, защото имат топки, нека започнем на 16ти септември. ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ТИЯ НЕГОДНИЦИ, ТИЯ КРАДЦИ, срамота е пред нашите деди, срамота е пред нашите деца, срамота е пред майка България. Едни плужеци, едни сметачи, едни оядени и самозабравили се подобия на човеци, да ни се кискат в лицата и открито да ни заявяват, колко сте тъпи. Дайте да се вдигнем, сигурен съм че и в Разлог между работниците на Дуди и Хамефата са останали хора които не са зависими, знаем че общината е най-големия работодател (където навсякъде по света се счита за СРАМ!), тука явно е нещо нормално. Няма как да се организираме публично защото те са завардили всичко, фирми, профили, IP адреси, знае се всеки който би отишъл. Но има как когато заделиш 5 лева за цигари и 10 за водка, за да се оплакваш от живота, да дадеш 15 лева за автобус до София и да покажем че и наз ни има. Не са само ТЕ, не са безделниците без нито един трудов ден стаж с коли за стотици хиляди евро, не са само те, със снимки от цял свят, докато ние тука копаем картофите, не са са ТЕ!!!, защото ние без ТЯХ можем те без НАС не, защото просто няма да има кой да им плати сметката. КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ВДИГНЕТЕ СЕ БРАТЯ. 16.09.2018 - София.
Мигрант публикува:
12 Септември 2018 | 23:35
Ма много че ги уплаши, много им пука, с тия ламаринени очи. Ле тия си са добре, имаа си 10тината лакей еврокрадци, имаа си братята роми, докато може че караа. Само жална има майчица кеето се дума да врътнаа кранчето на еврофондовето. Тогава че ги видиш на бел кон "квото можехме наприхме" начело с техния вожд и учител, признат в целия свят с ненадминат интелект. Тогава че река, до тука бехме... ето власта, давайте се БСП. САМО ЧЕ НЕМА ДА ИМА КОЙ ДА СЕ ПРЕЕБЕ ТОГАВА!!! И че дойде видов ден, че им излеза сичките гаври тука които наприя с тоо народ, тогава нема да е Фред Флинстон главен прокурор. Иде видов ден, бавно и славно. Толкова са тъпи че сами си затегаа важето на гушата, най вече техния свръхзнаещ и можещ господар, с неговите проценти и цифри декато само той ги вижда, а се непрекъснато афишират като сто лева пред гладен. Ама че си го получите некой ден бъдете сигурни.
Емигрант публикува:
12 Септември 2018 | 21:09
Така е като има глад за хора! Това ли искахте господа и дами "управници"... е постигнахте го!

Добавете Вашия коментар

TOP