ГЕРБ напусна пленарна зала по време на речта на Радев

19 Януари 2022 | 10:45
3 коментара
Политика
ГЕРБ напусна пленарна зала по време на речта на Радев

Депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарна зала по време на речта на президента Румен Радев, който минути преди това положи клетва за втория си мандат. Депутатите реагираха по този начин на репликата на президента, че гражданският бунт през 2020 г. срещу „мафиотизацията на властта” е извадил факти и процеси, които тя е премълчавала. 

 „И на мен не ми е приятно, но предпочитам истината”, каза Радев, когато видя депутатите, които излизат.  

Добавени коментари

ОБРАТНОТО! публикува:
19 Януари 2022 | 13:06
Този път мандалото е и за ГЕРБ! И те, и комунетата са "аут" завинаги.Бавно,но сигурно! Дно вече да се оправим без подобни идиоти!
К.ур за БСП и Пиринско.бг публикува:
19 Януари 2022 | 11:53
Браво на ГЕРБ. Не са и няма да бъдат НИКОГА част от БКП-мафията. Селският Фигурант на божкоф, радю-кануя от Славяново, и олигофрените около него един ден ше лежат в пазарджишкия при батките. Болшевишките боклуци разбират само от бой и е.бане!
Толкова по-добре! публикува:
19 Януари 2022 | 11:09
Те въобще вече не бива да бъдат там! Показват истинското си лице.Ако имат такова. Какво им се чини? Че ще бъдат вечни? Е,няма вече! Толкова ли са прости,та не преценяват,че всяко нещо си има своят КРАЙ! Не виждат ли,че една сто и двайсет годишна партия като БКП/БСП СВЪРШИ?! А гебаджии за какви се мислят? За каквито и да се мислят-КРАЙ-СВЪРШИХА!!!

Добавете Вашия коментар

TOP