Гавра! Соколето изнасилвал приятелката си Гергана с изкуствен пенис

06 Август 2018 | 11:13
0 коментара
Криминално

Прекратяват се делата срещу Радослав Стипцаров-Соколето, който се самоуби, след като застреля собственичката на благоевградското заведение "Мръсното кебапче" Снежана Достумска, майка на доскорошната му приятелка Силвия.

В архива отива казусът за изнасилването на бившото му гадже Гергана, перверзно заснето от Соколето с мобилния му телефон.

След гаврите жената бяга в Англия. На наказателния процес, който вървеше при закрити врати, Гергана била конвоирана с полиция от летището до съда заради неистовия страх, който изпитва от насилника. Като свидетел е разпитана и бившата жена на Соколето, от която има син, но тя била много предпазлива в показанията си. Освен събираните доказателства по делото са назначени множество експертизи.

Сред тях е и съдебно-психиатрична и сексуална, която установява отклонения в сексуалното поведение на подсъдимия. На заснетия от Соколето перверзен клип от изнасилването на Гергана се виждало, че той използва изкуствен пенис, съобщава Струма.бг.

За сексуалната гавра, последвана от заплахи към жертвата и нейните близки, Соколето стоял няколко месеца зад решетките. След това бил пуснат под "домашен арест", а накрая мярката му е променена в парична гаранция от 500 лв.

Мотивът на магистратите бил, че е отпаднала опасността да се укрие или извърши друго престъпление. Изводът на съдиите, които пускат Соколето на свобода, е опроверган от самия него много бързо след това. Криминално проявеният тип има 10 присъди в досието си, а бързо след излизането си от пандиза се замесва в нов скандал, след като отказва да спре на полицейска стоппалка с джипа си "БМВ Х 5."

Екшънът се разиграва на 29 юли 2017 г., 15 минути след полунощ, на бул. "Димитър Солунски" в Благоевград. Полицаите тръгват след него с патрулка с включени светлини, но Соколето им се изплъзва. Ченгетата бързо установяват кой е шофьорът беглец и го привикват в районното. Соколето отива там заедно с болния от параноидна шизофрения Иван Самсаров и казва, че той е карал джипа. При повторно призоваване болният признава, че искал да помогне на Стипцаров и затова поел вината за управлението на автомобила. След като истината лъсва, на Соколето е съставен акт за осуетяване на полицейска проверка.

Два дни след това Стипцаров подал жалба в прокуратурата. В нея твърдял, че докато давал обяснения, бил заплашван и ударен през лицето от двамата полицаи. Соколето обаче сменил версията си, че джипът е каран от Иван Самсаров. Стипцаров вече твърдял, че той е бил зад волана и возел приятелката си Сайда Мекльова. Тя била бременна и не спрял на полицаите, за да й спести стресовата ситуация.

Въпросната дама е дъщеря на бизнесмена от Якоруда Тайфи Мекльов, който бе обвинен за продажба на ракия менте, която причинила смъртта на шестима мъже и натровила други осем. След направената проверка прокурорите отказват да образуват наказателно производство срещу полицаите заради липса на доказателства. Соколето е обвинен за набеждаването им.

Добавете Вашия коментар

TOP