Футболистът Светослав Бърканичков: Играх голо хоро с Жоро Илиев!

20 Септември 2016 | 05:29
0 коментара
Общество
Футболистът Светослав Бърканичков: Играх голо хоро с Жоро Илиев!

Играл съм голо хоро с Жоро Илиев! Това беше железен човек, изключителен мъжкар. Това сподели футболистът Светослав Бърканичков, който скоро ще получи оферта да участва във филмов сериал, пише в. България днес.С този факт симпатичният Змей, както го наричат приятелите, доказва, че не само съпругата на Жоро Илиев - Мая Илиева, фолкпевицата на сърцето му - Глория, манекенката Руми Пеева и водещата Яна Грудева са виждали Георги Илиев, както майка го е родила. Малцина знаят, че покойният бос на ВИС-2 е правил стриптийз и пред мъже, а сред тях е и един от най-колоритните участници в камбоджанския "Сървайвър" - Светослав Бърканичков.

Пътищата на ексцентричния плевенчанин с бореца от Кюстендил се пресекли в Пловдив в периода, когато Илиев финансирал местния ФК "Локомотив". Години след убийството му феновете на "смърфовете" край Марица още продължават да боготворят висаджията, под чието ръководство отборът завоюва единствената в клубната си история шампионска титла. Именно най-ценното футболно отличие у нас докарало до такава неописуема радост боса на "Локо", че да захвърли и дрехите, и задръжките си.

"Двата сезона, които изкарах на "Лаута", никога няма да забравя. Със сигурност доживот ще помня и Георги Илиев. Когато станахме шампиони, вечерта след последния мач, след като ни бяха връчили медалите, се возихме на открит автобус и обикаляхме града", спомня си днес Бърканичков. Над 200 000 души били наизлезли по улиците. "След като обиколихме няколко пъти Пловдив с титлата, Илиев ни нахрани в "Тримонциум". Шефът беше платил и шестцифрена сума на Слави Трифонов, за да ни забавлява", разказва футболистът.

От благоприличието не остава и следа в дискотеката, в която се пренасят всички след вечерята. Явно прекалил с уискито, Георги Илиев останал насред дансинга чисто гол.

Пускат му любимото народно македонско парче "Имала майка едно ми чедо". Босът се вдъхновява и хвърля първо ризата, после панталона. Прави челна стойка на ръце, след което изпива чаша с уиски и събува чорапите, а след тях и боксерките си. Първоначално всички се изумили, но пръв тона поел треньорът Едуард Ераносян, който също захвърлил дрехите си за секунда.

Щурите футболисти не чакали покана и последвали примера на ръководството и висаджията. "В един момент на дансинга на дискотеката се изви хоро от голи мъже, водено от Жоро. Оная нощ с литри се изливаше уиски, газехме локви на дансинга, а песента "Имала майка едно ми чедо" сигурно прозвуча поне 20 пъти", спомня си с днешна дата през смях сървайвърът.

И друг път Жоро Илиев е събличал дрехите си. Това се случило след бас с приятеля му Николай Цветин, че ще качи шестетажен блок само на ръцете си. След като всички висаджии били строени да гледат, Главния чинно минал през всичките етажи и финиширал под бурните аплодисменти на публиката. Преди да започне, разхвърлял всичките си дрехи, като махнал дори и долното си бельо, за да не му пречи.

Много са артистичните случки от живота на футболиста, бъдеща звезда от екрана. Една от най-смешните се разиграва в Габрово, когато Светослав играе в местния "Чардафон" с треньор Пламен Марков. Севлиевецът постоянно имал проблеми с дисциплината на полузащитника. Става чутовен скандал, когато футболистът се появява на тренировката. Марков притеснен пита Светльо да не би да му се е случило нещо лошо. "Бат' Пламене, легнах си една вечер, загасих лампата и щях да спя. Но изведнъж нещо ме дръпна за крака. Станах, светнах - нищо. Легнах и пак ме дърпа. Животът ме дърпа, бат' Пламене, и аз тръгнах да живея", отвърнал му зевзекът.

Унгарски еротичен актьор купи скъпата лодка на Жоро Илиев след разстрела му. Тези дни стана ясно, че съдбата на любимата яхта на Главния - "Маями", която смени 5-6 собственици в последните години, е попаднала в ръцете на унгарски порноактьор. Майсторът на креватните иширети от малкия екран се подвизава под името Роберт Терминатор и живее понастоящем във Франция. Истинското име на мъжа е Томаш Шепеши, той е на повече от 40 години и има зад гърба си над 130 филма за възрастни. Актьорът от индустрията сложил ръка на луксозния плавателен съд преди година, като броил на предишния й собственик - гръцки туроператор, близо 400 000 евро. В яхтата той снима порноклипове и с тях се явява на филмови надпревари. Дори последното му произведение било наградено с порно "Оскар", съобщават приятели на Илиев.
Малко след разстрела на Главния съпругата му Мая, чието име носи яхтата, продаде всичките му плавателни съдове накуп на черноморските мултимилионери братя Диневи. Приживе Георги Илиев обичаше да акостира с яхтите си в залива на Слънчев бряг, пред луксозния хотел "Дюн", който също бе негова собственост.

Добавете Вашия коментар

TOP