Фитнес инструкторка от Сандански обвини полицай в нападение и побой над нея

24 Септември 2018 | 13:20
2 коментара
Общество

Фитнес инструкторката от Сандански Емилия Христова обвини полицай, че я нападнал и пребил насред централна улица в града.

Обвинението си към него, тя отправи официално пред камерата на NOVA в предаването „Здравей, България“. По думите и, служителят на реда ѝ нанесъл побой заради спор между децата на двете семейства.

Според съпругата на полицая обаче това не е вярно. Нещо повече – тя твърди, че оплакалата се от нападение жена е пребила техния син. И двете страни са подали жалби в полицията и прокуратурата.

Фамилиите живеят в един блок в Сандански. Майката на едното от децата – фитнес инструкторката Емилия Христова твърди, че нейният син Злати е бил брутално пребит от детето на служител на МВР. Когато решила да пусне жалба, била нападната от самия полицай – Георги Атанасчиков.

„Започна да ми удря главата многократно в едно дърво. Все още имам отоци по врата.

Удари ме с юмрук в лицето, започна да ме обижда, заплаши ме с убийство”, разказа Емилия.

Жената подава жалби, търси подкрепа и в социалните мрежи. Междувременно детето ѝ е силно разстроено и отказва да ходи на училище. „Недопустимо е такива лица да носят униформа, да петнят пагона и репутацията на тази институция и да носят оръжие. Никакви шуробаджанащини тук не се допускат, поне аз така мисля и е редно така да бъде. Буквално се страхувам за своя живот и за този на детето си“, каза още Емилия.

Според семейство Атанасчикови обаче скандалът започнала самата Емилия.

Намесила се в дребен спор между децата и нанесла ритници върху техния син Васил. Ралица Атанасчикова е категорична, че съпругът ѝ Васил не е докосвал Емилия, защото е достоен мъж и служител на реда с чувство за чест и справедливост. Потърсил я само, за да я пита защо е ритала сина му, а когато я срещнал се сблъскал с арогантното ѝ отношение.

Ралица е категорична: „Лъжи, мощно преувеличени с много ясна цел – да опита да дискредитира него и да му създаде куп проблеми. Мисля, че много по-гузна е за това какво е направила на Васил, отколкото нещо друго. Георги е достоен мъж и достоен баща и достоен служител на МВР“.

Кой кого е ударил, пребил или изритал, ще трябва да установяват разследващите.

Добавени коментари

uvolnen публикува:
24 Септември 2018 | 22:32
tozi izrod da byde otstranen ot rabota nezabavnoooooooooooo
Попа публикува:
24 Септември 2018 | 13:29
Само селяне в Санданската милиция

Добавете Вашия коментар

TOP