Ексклузивно! Борисов е под карантина, шефката на кабинета му е с COVID-19

24 Юли 2020 | 11:45
1 коментара
Общество

Шефката на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов - Деница Желева, е болна от коронавирус, а самият министър-председател е карантиниран. Желева е дала положителна проба за бацила след завръщането на делегацията от Брюксел в началото на седмицата, когато бе договорена финансовата рамка на ЕС до 2027 г. 

Тъй като на преговорите за новия европейски бюджет двамата са били заедно през цялото време, министър-председателят е поставен под карантина, както и целият екип, пътувал с него. 

Днес на Борисов е взета повторна проба за коронавирус и едва ако тя е отрицателна, може да бъде махната карантината му. Това е била причината и той лично да не присъства в парламента, за да обоснове проекторешението за министерските оставки и рокади пред депутатите.                         

Миналата седмица двама служители на Министерския съвет се сдобиха със заразата и се наложи дезинфекция на цялата сграда, както и на Конституционния съд. Двамата служители са от айти отдела на "Дондуков" 1.                               

                            

Добавени коментари

Курдо Коленков публикува:
24 Юли 2020 | 17:42
Хитър селски номер на Боко да не ходи в НС за новите министри. Мина гласуването и веднага излезе, че тревогата е фалшива, а ножът е дървен!

Добавете Вашия коментар

TOP