Две леки катастрофи край Кресна предизвикаха задръстване на ГП Е-79

30 Април 2014 | 18:17
0 коментара
Криминално
Две леки катастрофи край Кресна предизвикаха задръстване на ГП Е-79

Две леки катастрофи край Кресна предизвикаха задръстване на ГП Е-79.

Няма пострадали от двата пътни инцидента.

Единото ПТП се случи около 17:00 часа между два леки автомобила на входа на град Кресна преди дефилето. Второто ПТП се случи около 17:30 часа между два леки автомобила в центъра на град Кресна на разклона за село Сливница. На място има полиция и в момента се пропуска движението в едната посока до изясняване на случая.

Засилва се трафикът по главен път Е-79, като се оформят колони от автомобили между Дупница-Благоевград и Кресна-Сандански.

Припомняме, че днес от 18.00 часа до 21.00 часа тази вечер се ограничава движението на тежкотоварните камиони и машини над 12 тона по главен път Е-79 до граничен пункт Кулата, информират от Агенция "Пътна инфраструктура".

Забрана за движение по същия участък е въведена и на 6 май от 14.00 до 20.00 часа.

Ограничението се налага, заради очаквания засилен трафик в началото и края на почивните дни. Забраната не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари.

От ОД на МВР-Благоевград и Агенция "Пътна инфраструктора" препоръчват на  шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки указанията на контролните органи.

Добавете Вашия коментар

TOP