Две жертви при удар на кола и патрулка, верижна катастрофа между Бургас и Айтос

15 Юни 2019 | 17:04
0 коментара
Криминално

Мъж и жена загинаха, а трима души бяха ранени при челен сблъсък между кола и патрулка на автомагистрала „Хемус”.

Инцидентът е станал в района на "Ябланица" около 12:30 ч. На място веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Автомобилите са със сериозни материални щети.

В полицейския автомобил пътували трима униформени. Откарани са във Военно-медицинска академия в София. Единият от тях е в тежко състояние, с опасност за живота. Другите двама са с по-леки травми, съобщава БТА.болница. 

Жертвите пътували в другия автомобил. Мъжът починал при транспортирането му към лечебно заведение. Жената е починала в плевенска болница. 

Движението в района на инцидента се регулира от пътни полицаи.

Верижна катастрофа между три автомобила запуши стария път Бургас - Айтос, като една от колите е излетяла в канавката, съобщиха от полицията.

Пострадали са двама души - мъж и жена, пътували в единия автомобил. При пристигането на медицинския екип те са били контактни, оплакали са се от болки в областта на гръдния кош и гърдите. Откарани са в бургаска болница. Инцидентът стана към 9.30 часа днес.

Първоначално за 20 минути пътната отсечка е била затворена. Полицейски екипи са пренасочвали пътния трафик от Бургас в посока Айтос през магистралната отсечка на АМ "Тракия“. Обратно от Айтос към Бургас автомобилите са пропускани бавно, за да не нарушат местопроизшествието. Към момента пътят е отворен, огледът на място продължава. Причините за инцидента също все още не са изяснени.Източник: БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP