Двама в кома и един с комоцио след гонка и удар в дърво

06 март 2019 | 17:43
0 коментара
Двама в кома и един с комоцио след гонка и удар в дърво

Трима младежи са пострадали при катастрофа в село Ловско, станала около 02.00 часа на 6 март. Преди пътно-транспортното произшествие те безчинствали в град Лозница. Това съобщиха от "Агенция Фокус".

Патрул на Районното управление се отзовал на сигнал, че трима младежи чупят стъкла и огледала на автомобили, паркирани по главната улица на Лозница. След като не успели да ги установят на място, полицейските служители започнали издирване на заподозрените.

При обходите в село Ловско полицаите забелязали автомобил, движещ се в посока Лозница – село Студенец. Те опитали да го спрат, посочвайки на водача къде да отбие. Първоначално 19-годишният шофьор намалил, но след това рязко увеличил скоростта на управляваното от него BMW и подминал полицейския пост. На около километър по-нататък колата поднесла на мокрия асфалт и се ударила странично в крайпътно дърво.

Пристигналите на местопроизшествието екипи установили, че момчетата са в безсъзнание. Откарани са в разградската болница.19-годишният водач от Ловско и возещият се на предната седалка 17-годишен тийнейджър от село Гороцвет са в кома и с опасност за живота. Придружаващият ги 18-годишен младеж от Ловско е с комоцио.

На тримата са взети кръвни проби за изследване и се води досъдебно производство по случая.


Добавете Вашия коментар!