Дупнишката мадона Сашка Васева подлуди публиката на „Пирин фолк” в Сандански с песента си за Георги, Васко Лазаров плака от вълнение на сцената, Георги Гоцев нажежи страстите на макс

28 Август 2017 | 20:04
0 коментара
Хайлайф

Певицата Сашка Васева пя с пълно гърло за любимия си Георги по време на фестивала  „Пирин фолк” в Сандански.

С изпълнението си на емблематичната за нея песен „Може ли да се забрави Георги ”, тя взриви от емоции събралото се мнозинство от хора, дошли в Летния театър на града за да се насладят на песните от тазгодишното издание на фестивала.

При появата си на сцената, облечена изцяло в бяло, Сашка Васева вдигна на крак стотиците зрители на мащабни форум, които топло я аплодираха и обсипаха с бурни овации.

Фенове на певицата пък шеговито коментираха зад кулисите на сцената, че песента и за Георги, превърнала се в нейна запазена марка през годините, все още действа вълнуващо на хората и всички, които я чуят.

„Сашка Васева така и не прежали Георги,но така е, първата любов ръжда не хваща и те застига винаги, където и да си”, казаха те. 

Не по – малко емоции в зрителите предизвика на сцената на Летния театър в Сандански с появата си и певеца Васко Лазаров от Благоевград. Изпълнителят на закачливата песен „Дари, дари” този  път се разплака от вълнение по време на своето изпълнение на песента „Тугино пуста”.

Народната певица, Гуна Иванова също впечатли с блестящото си изпълнение на своята песен.

Внучките и Ива и Велислава Костадинови не останаха по – назад от баба си и също направиха фурор в Сандански,

Гласовитите сестри грабнаха втора награда на Фестивалното жури за песента си „Не ме давай, мила майко“. Композицията по музика и текст на баба им Гуна Иванова бе отличена и от слушателите на радио Благоевград, както и от публиката в Летния театър.

Гвоздеят на вечерта обаче, безспорно бе популярният и обичан от хиляди хора изпълнител на македонски песни Георги Гоцев.

Организаторите на „Пирин фолк” предвидливо го бяха оставили да закрие втората вечер на фестивала, залагайки на магнетизма и майсторското му пеене.

С песните си „Прошки” и „Македонийо”,  Георги Гоцев нажежи до макс и без друго нажежената до краен предел обстановка на фестивала и вдигна адреналина на присъстващите.

При слизането му от сцената стотици пък го отрупаха с цветя и запечатаха спомена си от срещата с него в снимки. 

Добавете Вашия коментар

TOP