Дясната ръка на Цветанов Г. Шапков и Маргарита Бербатова сред първите дарители на изложба - базар в Благоевград

03 Април 2015 | 19:23
1 коментара
Общество

Благотворителната изложба по проект за трансгранично сътрудничество с община Щип, Македония и Сдружение „Българска агенция за регионално развитие” бе разположена във фоайето на община Благоевград днес.

Елена Милушева, технически асистент по проекта в трансграничния регион България – Македония, запозна присъстващите с основната цел, а именно да се мотивират младите хора да създават нови възможности за заетост и самозаетост.

Марина Митревска, представител на проекта от Македония, допълни, че благотворителна изложба е проведена и в Македония, като там средствата са дарени в местно училище за деца със специални потребности.

Много от присъстващите на изложбата във фоайето на община Благоевград се включиха в благотворителната кампания и закупиха различни предмети на грънчарското изкуство, произведения от вълна и ръчно направени бижута.

Събраните средства от изложбата- базар ще бъдат дарени на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Зорница” в Благоевград. Сред първите дарители бяха забелязани майката на Димитър Бербатов и бизнесменът Георги Шапков .

 

Добавени коментари

ваня публикува:
04 Април 2015 | 00:05
шапков е мазник кой е на влаз той е с него браво и тва е професия

Добавете Вашия коментар

TOP